Jump to content



Φθηνή - αποτελεσματική λυση .


Atari[Xp+]

Recommended Posts

Φθηνή - αποτελεσματική λυση για το σπάσιμο των σωλήνων , ειδικά για όσους δεν μπορουν να προμηθευτουν εύκολα [λογω επαρχίας ] CoolSleeves .

Παίρνουμε ένα αρκετά χοντρό μέγεθος πλαστικών σφικτήρων [tie wraps ?] βάζουμε ανα μισό εκατοστό απο 1 στην περιοχή που θελουμε να μην σπάει , η αν έχει σπασει να την επαναφέρουμε,,, και κόβουμε με ψαλίδι την άκρη .

Γρήγορο αποτελεσματικό - απλό για όσους δεν αρέσει η λύση των ''CoolSleeves'' [εμένα] και δεν θέλουν να ντύσουν όλοκληρους τους σωλήνες .

post-1135-1442173987,6855_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Είδατε τι μπορεί να βρεί ο ανθρώπινος εγκέφαλος όταν πρέπει να κάνει την αντλία 3 cm μπροστα γιατί έβαλε και έναν wd120gb και βρίσκει επάνω της , και σπάνε οι σωλήνες [απο την διαφορα της μετακίνησης] και βαριέται να βγάζει το νερό να λύσει την αντλία να κόψει τους σωλήνες ?????

ται ραπς λοιπόν ρουλζζζ και σε ελευθερη Μετάφραση . :026:

Link to comment
Share on other sites

η ιδεα με τα καλαμακια για τη στηριξη του fan μ αρεσε παρα πολυ παντως και φαινονται και ωραια

Οσο για τους σωληνες,αμα ειναι οτι ζοριζονται να στριψουν κτλ κτλ απλα με λιγο ζεσταμα (ειτε με αναπτηρα ειτε με ενα φλογιστο απο αποσταση) γινεται δουλεια

Link to comment
Share on other sites

Ακριβώς το αντίθετο φίλε μου , είναι μαλακοί πολύ οι σωλήνες [μπαινουν πολύ καλα στα ρακορ ομως και σφραγίζουν :012: ] .

Συνηθως έβαζα uv καλαμάκια [ναι τα κλασσικα χρωματιστα είναι uv active] αλλά τελείωσαν και έχω αυτά .

Πολύ καλή λυση τα καλαμάκια , αποροφανε κραδασμους + κοβονται τοποθετουνται πανέυκολα + υπάρχουν σε αφθονία + φθηνα

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.