Jump to content



gigabyte 9600 pro ΠΡΟΒΛΗΜΑ ??? HELP!!!


BloodyHeaven

Recommended Posts

Λοιπόν πατάω το κουμπάκι ξεκινάει το pc και στο logo screen κατα την διαδικασία του boot των windows έβλεπα κάτι σαν ιερογλυφικα σε κάθετες γραμμές! Παρόλα αυτά το σύστημα bootαρε κανονικά στο desktop δεν υπήρχε κανένα ψεγάδι έτρεξα και nfsu2 και δεν πρόσεξα τπτ απο κολλήματα ή γραμμές! ΤΙ μπορεί να είναι? πάω για αλλαγή vga?

Link to comment
Share on other sites

Στα άλλα παιχνίδια παίζει κανονικά?

Μήπως την έχεις "πειράξει" καθόλου?

Από τροφοδοσία πως πας?

Ναι τουλάχιστον σε όσα παιχνίδια έτρεξα ήταν νορμαλ. Επιπλέον έκανα ρεσταρτ και εκεί δεν έδειξε κανένα πρόβλημα στο αντίστοιχο screen. Η κάρτα τρέχει στα default. Τροφοδοτικό για τον π..... αλλά καλύπτει τις ανάγκες μου εξάλου δεν είχα κάποιο αλλο πρόβλημα! Μπας και είναι κάνα bug με τους omega?

Link to comment
Share on other sites

Χρησιμοποιείς Modded drivers. Ε, αυτά να τα περιμένεις. Δε νομίζω να είναι κάτι ανησυχητικό. Απλά δοκίμασε τους επίσημους Catalyst για λίγο καιρό και αν δεις οτι δεν στο ξαναβγάζει τότε ήταν θέμα Omega.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.