Jump to content


Help για AMD αναβαθμιση!


Braveheart1980

Recommended Posts

Σκεφτομαι (οπως ισως εχετε δει και σε αλλο ποστ) να κανω μια γενναια αναβαθμιση

Θα παω σε AMD 64 bit ( σιγουρα )

Ποιον να παρω? Σκεφτομαι κατι σε 939 socket μιας και ειναι το νεοτερο προτυπο και αρα θα υποστηριζεται περισσοτερο καιρο. Σωστα?

Ποιον επεξεργαστη να παρω?

Τον 3500+ , καποιον αλλον?

Τι μου προτεινετε?

ΥΓ Ασφαλως και με ενδιαφερει το overclocking ( ισως μελλοντικα ) , χωρις ομως να θελω να αυξησω την ταση του επεξεργαστη. Ετσι εκαψα εναν παλιο μου επεξεργαστη (1.5 ghz intel !) και απο τοτε....

Link to comment
Share on other sites

Θα σου πρότεινα να πάρεις τον πιο φτηνό 64 . Η διαφορά στην απόδοση δεν είναι τόσο μεγάλη που να δικαολογεί την διαφορά και αυτα που μένουν δώστα στην κάρτα γραφικών....

Link to comment
Share on other sites

H λογικη λεει να παρεις τον 3500+ αλλα με τοσες μπανανες που κυκλοφορουν, καλυτερα να παρεις οτι πιο φτηνο βρεις και σε κανα τριμηνο να το αλλαξεις αν δεις την κατασταση και εχει βελτιωθει με τα stepping. Επισης σημαντικο ρολο θα παιξει και το τι μνημες εχεις. Αν εχεις "μικρες" μνημες παρε τον 3500+. Αν εχεις TCCD/UTT παρε τον 3000+/3200+ αβλεπι!

Link to comment
Share on other sites

Κι εγω τωρα ψαχνομαι για ολοκληρο συστημα με Athlon64 και τεινω προς τον 3200 s939 με μια καλη μητρικη με nForce4 καλες μνημες. Η διαφορα στην τιμη κανει πιο ελκυστικο τον 3200 αλλα αν τα εχεις δωστα :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.