Jump to content



Βοηθεια για οδηγο PC


alek333

Recommended Posts

Θα ηθελα μελλοντικα (οταν θα εχω τα κομματια) να μονταρω μονος μου ενα pc για την εμπειρια αλλα και για οικονομικους λογους. Αν γνωριζετε την υπαρξη καλων οδηγων βημα-βημα για αρχαριους για το στησιμο ενος υπολογιστη στα ελληνικα η απο ελληνικα site πειτε μου. Στο pctechnology υπαρχουν ηδη? Εψαξα αλλα δεν βρηκα κατι σχετικο. Ευχαριστω εκ των προτερων οποια βοηθεια.

Link to comment
Share on other sites

αν το κανεις σωστά είμαι πολύ απλό αλλα πρόσεχε να μην κανεις βλακείες...Επίσης αφού καταλαβαίνω ότι δεν ξέρεις και πολλά πρόσεχε όταν θα βγάζεις την cpu (εγώ την είχα πατήσει)...Θέλει ειδικό τρόπο για να μην έχεις πρόβλημα..:)

Link to comment
Share on other sites

Εδω μέσα πιστεύω οτι ελάχιστοι χρησιμοποίησαν την πρώτη φορά που έκαναν το pc βίδες οδηγό.

Τα πράγματα πλέον είναι αρκετά απλά.

Αυτό που θα σου πω εγώ είναι πραγματι να ξηλώσεις το pc σου και να το ξαναδέσεις. Απλά να ξέρεις οτι θέλει (τις πρώτες φορές) απαλές και υπομονετικές κινήσεις. Μην βιάζεσε και μην συνχίζεσε αν κάτι δεν βγαίνει η δεν μπαινει με την πρώτη. Επίσης στο θέμα καλωδίων αν κάτι δεν μπαίνει εύκολα πιθανόν θα το βάζεις ανάποδα. Αν είσαι λίγο προσεκτικός και υπομονετικός τα πράγματα είναι εύκολα.

Εγώ την πρώτη φορά που έκανα αναβάθμιση μόνος μου μου πήρε πάνω από 3 ώρες το λύσε δεσε και καμιά ώρα να καταλάβω τι διαολο γινόταν με τα jumbers. Τώρα τέτοιο πρόβλημα δεν υπάρχει οπώτε εγώ θα σου έλεγα να υπολογίσεις κανα 2-3 ώρες για την πρώτη φορά... Απλά για να είσαι σίγουρος

Καλή τύχη

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.