Jump to content



Thermaltake silent 410 = Ούτε 410 ουτε και silent


maqqis

Recommended Posts

Πάω σήμερα να ανοίξω το πισίδι, και αντι να ανοίξει, ακούω απο το τροφοδοτικό, ένα συνεχόμενο σφύριγμα,σαν το θόρυβο που κάνουν οι κολώνες της ΔΕΗ στα κουτιά.Το πισι εννοείται οτι δέν ανοιξε και όταν εκλεισα το τροφοδοτικό απο πίσω σταμάτησε και ο θόρυβος.Το ξανανοίγω και πάλι τα ίδια.Μάλλον το τσίκνισε και αυτό χτές το βράδυ... :097:

Θα μετρήσω τα ρεύματα και θα σας πώ(άν υπάρχουν ρευματα)

Link to comment
Share on other sites

Αν ακούγετε σφύριγμα μάλλον τα έχει πάρει κάποιος πυκνωτής στο κρανίο... πριν δοκιμάσεις τίποτα άλλο καλύτερα αποσύνδεσε το .. μην έχεις κανα ατύχημα και μετά σφυρίζεις και εσυ αδιάφορα :p

Link to comment
Share on other sites

12 δίνει 0,0

5 δίνει 0,20

3,3 δίνει 0,0

Να το κρατήσω για κανα ανεμιστηράκι για το καλοκαίρι?Να σημειώσω οτι το συγκεκριμένο το είχα αγοράσει απο το hardshop.gr και μόλις τους ενημέρωσα σήμερα, ευγενικά μου είπαν να το πακετάρω και να το στείλω πίσω.Αντί για το ίδιο τους είπα, να μου στείλουν το ΕΝΕΡΜΑΧ 485 πληρώνοντας την διαφορά.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.