Jump to content


Ζητώ το Έλεος του Θεού... Πρόβλημα με Παιχνίδια Videos και άλλα...


Recommended Posts

Γειά σας παιδιά, έχω ένα πρόβλημα εδώ και 2 μήνες με το PC μου... Όταν παίζω κάποιο παιχνίδι ή πάω να ανοίξω κάποιο αρχείο video πετάγεται ένα παραθυράκι σαν αυτό του attachment και ότι κάνω μέχρι πρότινος πάει στα σκουπίδια.... Το attachment αφορά το Win DVD Creator που ομολογώ δεν είχα κανένα πρόβλημα μέχρι χθες...(Βασικά είχα βολευτεί κάπως αλλάζοντας τις RAM από DUAL channel σε SINGLE channel αλλά το πρόβλημα εμφανίστηκε και πάλι...).Οι μνήμες έχου δοκιμαστεί από τεχνικό σε ειδικό μηχάνημα και βγήκαν υγιείς...

Το πρόβλημα αυτό συνεχίζει ακόμα και μετά απο 2 με 3 formats...

Τί λέτε?

post-1369-1442174007,1291_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Sotiris, πού μπορώ να βρώ το memtest86??

ThorLite: Δεν έχω κάνει overclocking πουθενά..

Αυτο δεν σημαινει οτι δεν μπορει να κολαει στα default το PC τρεξε το memtest86 που σου λεμε και δοκιμασε να χαλαρωσεις τα timings αν τα εχεις πολυ σφιχτα.........

Link to comment
Share on other sites

Γειά σας και πάλι, έτρεξα το memtest86 και δεν βρέθηκε κανένα σφάλμα στις Μνήμες.. Προτείνετε να χαλαρώσω τα timings.. Από το bios θα το κάνω αυτό?

Οι μνήμες μου είναι 400άρες και την επιλογή στο bios την έχω "DRAM TIMING: 400MHz". Πού να την βάλω λέτε??

Υ.Γ.:Δείτε και το attachment του memtest86...

post-1369-1442174007,5081_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Το σίγουρο είναι ότι κάτι παίζει με τις μνήμες σου. Δοκίμασε πάλι να αλλάξεις θέση ή να βάλεις μόνο την μία και να κάνεις δοκιμές . Αν δεν σου βγάλει μύνημα λάθους ή σου βγάλει μόνο σε μία τότε ο συνδιασμό ή η μια απο αυτές έχει κάποιο πρόβλημα. Αν σου βγάλει μύνημα και στις 2 όταν αυτές είναι μόνες τους τότε κοιτάμε άλλα πράγματα...

Link to comment
Share on other sites

Φίλε Greek άκου τί έχω κάνει με τις μνήμες..

Γνωρίζεις ότι υπάρχουν 2 κανάλια με 2 slots το καθένα. Έχω δοκιμάσει την καθεμία σε όλα τα slots και το μηχάνημα δουλεύει κανονικά. Σε dual channel υπάρχει το πρόβλημα αυτό πολύ πιο έντονα. Μέχρι πρότινος, δουλεύοντας σε απλό κανάλι και με τις 2 το πρόβλημα είχε λυθεί. Όμως το πρόβλημα εμφανίστηκε ξανά και με απλό κανάλι. Εγώ ποντάρω στην μητρική, ότι έχει πρόβλημα. Τί λες?

Link to comment
Share on other sites

Κοίτα, επειδή έχω τη Asus η οποία είναι πολύ επιλεκτική στις μνήμες είχα τα ίδια συμπτώματα με εσένα. Παιδεύτικα αρκετά μέχρι να βρώ τον κατάλληλο συνδιασμό μνημών & θέσεων μέχρι να μην έχω σχεδόν καθόλου λάθη.

Και το σχεδόν το λέω γιατί το μόνο που μου παρουσιάζεται είναι στο Winamp και αυτό όταν παίζω online radio . Τώρα η επόμενη κίνηση είναι αλλαγή στις μνήμες.

Άποψη μου είναι να ξεφορτωθείς τις 2χ256 και να πάς σε 1χ512 και να ξεμπερδευεις. Το ίδιο έκανα και εγώ και τελειωσα με τα προβλήματα , απλά το π΄ροβλημα που ανέφερα πιο πάνω είναι λόγω του ότι κότσαρα και μια twinmos 256 απλά για να ανέβω στα 768ΜΒ. Αν είχα σοβαρότερα προβλήματα θα την έβγαζα και θα έμενα με την Kingston αλλα το πρόβλημα το Winamp δεν με εκνευρίζει και τόσο...

Link to comment
Share on other sites

Άποψη μου είναι να ξεφορτωθείς τις 2χ256 και να πάς σε 1χ512 και να ξεμπερδευεις.

Δεν είναι λιγάκι πόντιο να μείνω και πάλι με Single Channel και όχι με Dual Channel??

Τα timings τα εχεις χαλαρα δωσε λιγη ταση στις μνημες τοτε δοκιμασε με 2.7..........

Από ότι έχω διαβάσει στο manual της μητρικής οι DDR λειτουργούν με 2,5 Volts τάση. Μήπως υπάρξει κανένα άλλο πρόβλημα με το "ανέβασμα" στα 2,7 Volts?

Μάλλον θα αγοράσω μία καινούρια μητρική για να ησυχάσω... Κλείνω προς το μέρος της Gigabyte GA-8INXP... υπάρχει στην Στουρνάρη κάνει περίπου 150 ευρόπουλα.. Βασικά ένας φίλος μου έχει την Gigabyte GA-8KNXP και πιστεύω ότι είναι η καλύτερη επιλογή. Αλλά δεν υπάρχει πουθενά.. Ξέρει κανείς που μπορώ να την βρώ??

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.