Jump to content


Αγορα DVD-PLAYER για HOME CINEMA!


ckdiablo555

Recommended Posts

Παιδια γεια σας μολις πειραμε μια τηλεοραση για το σαλονι μας 36'' CRT οχι BACK-PROJECT και θελουμε(εγω και ο πατερας μου)να φτιαξουμε ενα ΗOME CINEMA για αυτο μετα την τηλεοραση και τα ηχεια τα οποια θα φτιαχτουνε απο εμας και θα ειναι με πολυ καλα κομματια,διαπιστοσαμε οτι HOME CINEMA δεν γινεται χωρις καποιο DVD-PLAYER για αυτο εαν υπαρχει κατι σχετικα οικονομικο και καλο που ομως να υποστηριζει την αναβαθμιση μεσω FIRMWARE αλλα και DVIX φυσικα!Τι προτεινετε λοιπον?

Γεια παραδειγμα το Yamada DVX-6700 με 80Ε

ή

το SilverCrest KH 6507 DVD/DivX player - card reader με 49Ε

ή καποιο αλλο δικια σας επιλογη που ομως να δικαιολογησετε γιατι ειναι ποιο καλο και τι διαφορες εχει απο τα προαναφερθεντα!

Ευχαριστω πολυ εκ των προταιρων! :001:

Link to comment
Share on other sites

Καλημερα,υπαρχει και ενα sony το DVP-NS32/S με 90Ε αλλα αν ειναι να περιμενω για το Yamada το καινουριο,φιλε apotsi ξερεις καποια πληροφορια παραπανω για το καινουριο μελος της YAMADA(λετε να αξιζει η αναμονη?)!

Υ.Γ.:Κατι ασχετο αλλα συγγνωμη που το ρωταω αλλα δεν το βρισκω πουθενα μηπως ξερει κανεις το site της Schaub Lorenz,και κατι ακομα μηπως ξερετε εαν εχει δικια της τεχνολογια(λιγο χλωμο αν και ειναι πολλα χρονια) ή την παιρνει απο καποια αλλη εταιρια και ποια ειναι αυτη!?!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ! :D

Link to comment
Share on other sites

Αρα λοιπον μου προτηνεις να παρω το DVD-6500X της Yamada?Δεν με πολυ νοιαζει να περιμενω!Πιστευεις οτι θα αξιζει περισοττερο απο το να δοσω τα λεφτα μου τωρα για τον 6700 ή καποιο αλλο?Και το firmware του KRONOS θα μπαινει ή λογω διαφορετικου τσιπ δεν θα μπορεσω να το βαλω!Παντως δεν ειναι καθολου ασχημο(σε εμφανιση)!

Βασικα με ενδοιαφερει η ποιοτητα ποιο πολυ!Νομιζω η καλητερη πρεπει να ειναι αναπαραγωγης 27Mhz/10 bit!

Link to comment
Share on other sites

Δεν σου προτείνω να πάρεις κάτι. Απλά σου λέω ότι το 6700 σταμάτησε και στη θέση του βγαίνει το 6500X.

Αν σε ενδιαφέρει η ποιότητα, τότε δεν ξέρω κατά πόσο θα σε βόλευε η Yamada.

Αν βρείς το 6700 σε καλή τιμή, χτύπα το. Αλλά αν δεν θές να δώσεις πολλά, πήγαινε στο SilverCrest KH 6507 από σήμερα στο LIDL με μόνο 49€.

Link to comment
Share on other sites

φιλε ckdiablo555 απο τη στιγμη που παιρνεις μια οθονη μεσης προς υψηλης κατηγοριας,και αν υποθεσω οτι παρεις κατι με drc-mf πανω,δεν μπορω να φανταστω γιατι να παρεις ενα τοσο low end μηχανημα για dvd..παρε κατι καλο και επωνυμο και ας κανει 4-5πλασια τιμη,τα αξιζει τα λεφτα του,της pionneer εχουν κορυφαιοτερο dac,απο κει και περα ριξε μια ματια κ στο avforum για προτασεις αγορας.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.