Jump to content



Albatron 6800GT τρωει κολλημα 1 sec


tziamanik

Recommended Posts

Παιδια ενα περιεργο πραγμα. Μετα απο κοπους πηρα και εγω την πολυποθητη καρτα. Βαζω το DOOM παιζει τελεια για κανα δυο εβδομαδες. Μετα αρχίζει και κανει κολληματα του τυπου 1'' οταν παει να σκεφτει ποσους κακους θα μου ριξει για να με ορμηξουν ή οταν μπαινει σε καπιο κτιριο με εντελως διαφορετικα γραφικά. Εντωμεταξυ βαζω παραληλα και το need for speed 2 underground. Το οποιο αρνηται να παιξει με την καινουρια καρτα ενω με την 5700 επαιζε διαβασα καποια Faq για need for speed ελεγε να βαλω τους τελευταιους drivers nvidia. Ok τους βαζω παλι δεν παιζει το need for speed 2 οποτε uninstall.

Χθες το Doom καθως επαιζα τρωει ενα κολλημα black screen τροφοδοσια εδινε η καρτα και ακουγονταν οτι περπατουσε και οτι γενικα το παιχνιδι επαιζε κανονικα αλλα εγω δεν εβλεπα τιποτα.

drivers 71.84 και οθονες σε Dualview 1) CRT 2) Projector

Link to comment
Share on other sites

Τιποτα δεν ειναι overclocked και οι θερμοκρασιες ειναι

49 καρτας και 40 επεξεργαστη. Βεβαια με τους καινουριους drivers πηγα στους 49 γιατι πιο μπροστα ημουν στου 42.

1 Gb 2,4 400watt

το τροφοδοτικό σου δεν είναι και πολύ καλό για μια τέτοια vga :112:

Link to comment
Share on other sites

Δοκιμασε να δανειστεις απο κανα γνωστο σου κανα μεγαλυτερο psu να δοκιμασεις να δεις τι παιζει! Τετοιες καρτες ειναι για γερα τροφοδοτικα! Εμενα μου εκλεινε το psu καποτε ακομα και default οταν πηγαινα να παιξω painkiller...

Link to comment
Share on other sites

μεταφορα δεδομένων απο τη ram στη μνημη της vga ισως, η μεταφορα δεδομενων απο τη ram sto swap file.

Επίσης στο 90% των περιπτωσεων 400W noname = 350W το πολυ...

Επίσης καλό είναι να ρυθμίσεις το swap file σε ενα σταθερό μεγεθος για να μη πολυασχολειτε το συστημα μαζι του.

Link to comment
Share on other sites

1.000% είναι το τροφοδοτικό. Μην ψάχνεις τίποτε άλλο, βάλε μεγαλύτερο και καλύτερο τροφοδοτικό. Το έκανε και σε ένα φίλο μου, ο οποίος είχε Enermax 475W και 6800 Ultra. Μόλις άλαξε το τροφοδοτικό σε OCZ 550W το κόλλημα εξαφανίστηκε. Επίσης το καλώδιο που δίνει ρεύμα στην κάρτα γραφικών να μην έχει συνδεμένες άλλες συσκευές επάνω.

Link to comment
Share on other sites

Να πω την αμαρτια μου εχω 5 δισκους και 3 dvd πανω.

Παλι τα ιδια εκανε το Doom γι'αυτο και καθηστερησα. Κατεβαζω αλλους drivers

απο Guru 71.90 γιατι το μονο που αλλαξε ηταν upgrade οι drivers.

Σωστος και για το page file

Link to comment
Share on other sites

Και κατι ακομα το καλοκαιρι εβλεπα το συστημα και ειπα να παρω καινουριο τροφοδοτικο 550 "σιγανο" 85 ευρω το πηρα και καταστραφηκα ελλατωματικο και εκαψε οτι προλαβε το πηγα πακετο το μηχανακι σε αυτον που το αγορασα και μετα απο 5 μερες μου το εφτιαξε βαζοντας μου καποιο μαλον επωνυμο psu αλλα 400.

Link to comment
Share on other sites

Πάρε για αρχή κάποιο φθηνό και καλό όπως HEC ή Chieftec και δώσε εκεί σκληρούς, έξτρα τροφοδοσία κάρτας και λοιπά,άσε το 400άρι μόνο μητρική και κανένα ανεμιστήρι αν έχει μπόλικα) και μετά αν νομίζεις σκάστα για επώνυμο τροφοδοτικό.

Link to comment
Share on other sites

απεγκαταστησε όλους τους ογηγούς απο το control panel και ξαναπερασε μία παλαιότερη εκδοση.

Φανταζομαι οταν βαζεις καποιον driver απεγκαταστείς πρώτα τον παλιό ε?

PSU PSU PSU PSU και παρε κατευθείαν ενα επώνυμο 480minimum.

Link to comment
Share on other sites

Καλα ρε παληκαρι, τι αλλο θελεις να γινει για να αλλαξεις psu? Να πεταχτει εξω και να σου πει "δεν κανω για αυτη τη δουλεια, παρε αλλο, εγω αποσυρομαι οικειοθελως"????

Τι παιδευεσαι με τους drivers, αφου ειναι οφθαλμοφανες. Και νομιζω οτι δεν πληροις και τις προδιαγραφες τροφοδοτικου για τετοια καρτα, οποτε δεν επρεπε καν να εκπλαγεις.

Link to comment
Share on other sites

Λοιπον ολοι μας λιγο πολυ εχουμε δικιο. Το παιχνιδι επαιξε με τους beta 76.10. Απεγκατασταση οχι δεν γινεται. Αλλα εφταιγε το swap file που το ειχα στον Ide και μαλον τον εχω να δινει και ρευμα στην καρτουλα. Το Black screen ειναι μονο στην μια επιφανεια εργασιας η αλλη ειναι κανονικη (δουλευω dual view). Οποτε μηπως συν αυτα παιζει και κανενα ρολο το παιχνιδι? (το εχω κανει upgrade).

To PSU εαν δεν μου goodbye δεν το αλλαζω οποιος εχει καει με τον χυλο φυσα και το γιαουτρι εκτος εαν καποιος απο σας μου πουλησει καποιο δοκιμασμενο.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.