Jump to content


Eπανεκινησης Συνεχεια??? Ηelp!


niodadd

Recommended Posts

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι επανεκινει το pc κατα την εκινηση στα πρωτα δεκα λεπτα μπορει να επανεκινησει δυο φορες απενεργοποιησα την αυτοματη επανεκινηση ωστε να μου βγαλει μπλε οθονη ωστε να δω το μυνημα σφαλματος αλλα τιποτα δεν βγαζει μπλε οθονες.Εκανα φορματ τιποτα.Απεγκατεστησα το norton 2005 εβαλα to NOD 32 τιποτα.πριν δυο εβδομαδες εβαλα καινουρια καρτα γραφικων MSI NX6800 Oficial drivers 7180 και καινουριο τροφοδοτικο tagan 480 watt to 3dmark 2005 το τρεχει μια χαρα.Μετα την επανεκινηση δεν μου βγαζει μυνημα σφαλματος.Κατι που παρατηρησα δεν ξερω αμαειναι σφαλμα εκει που απενεργοποιεις την αυτοματη επανεκινηση απο κατω λεει -ΕΓΡΑΓΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ ΣΦΑΛΜΑΤΩΝ - και λεει Ενδειξη μειωμενης μνημης (64 ΚΒ) αθτο εναι φυσιολογικο?

Link to comment
Share on other sites

Σε κάποια από τις φορές που δε θα κολλήσει οπότε και η στατιστική (από την εμπειρία σου με το μηχάνημα) θα λέει ότι δεν πρόκειται να κολλήσει ,τρέξε όλη τη σειρά των δοκιμασιών του S&N .

Επίσης να έχω την τιμή να είμαι ο πρώτος που θα σου ζητήσει να αναφέρεις τα κομμάτια του μηχανήματος σου?

Link to comment
Share on other sites

Κοιτα προληπτικα τον ανεμιστηρα του επεξεργαστη και αυτους του τροφοδοτικου αν δουλευουν. Αν και δεν νομιζω να ειναι αυτο. Στη συνεχεια τρεξε ενα memtest να δεις αν οι μνημες σου ειναι οκ.

Link to comment
Share on other sites

Οι ανεμηστηρες δουλευουν.Ετρεξα ενα memtest 3,1 νομιζω οτι λεγεται στο οποιο επιλεγεις ποσα mb μνημης θελεις να ελενξει εγω εβαλα 400 το αφησα να τρεξει μεχρι που πηγε 205% και το σταματησα 0 errors ειχε.

Link to comment
Share on other sites

μαλλον κατι παιζει με τις τασεις...για ριξε μια ματια και στα πυκνωτακια σου... γιατι και μενα τα ιδια εκανε τραβαγε μερικα restart και μετα απο κανα 5-10 λεπτα ολα οκ (ειχα 5-6-7 σκασμενα)...αλλα διορθωθηκε....οταν πηρα καινουργια μητρικη :)

Link to comment
Share on other sites

Tην 6800 ,και το Tagan 480 watt τα εβαλα μαζι η 6800 δεν μου εχει παρουσιασει προβλημα πουθενα στο 3dMark 2005 δινει 3255 Μαρκς, Το memtest μολις το σταματησα στα 1030% me 0 errors. Σημερα το πρωι εκανε 3 φορες reboot κατα την εκινηση Την πρωτη φορα οταν φορτωνε το λειτουργικο και τις αλλες φορες στο 2 λεπτο περιπου αυτο το κανει οταν το pc ειναι κρυο μετα δεν το κανει.

Link to comment
Share on other sites

mobo MSI 6742 865PE NEO

Πάλι ξενυχτήσαμε Jimmy?

:042:

Άνοιξε τον υπολογιστή και μπες στο BIOS. Περίμενε. Αν στο κάνει και εκεί τότε δεν είναι ούτε drivers ούτε windows αλλά ίσως hardware.

Επειδή μου αρέσει να γίνομαι κακός δοκίμασε με την Pinnacle εκτός κουτιού.....

Link to comment
Share on other sites

Eπιτελους υστερα απο επανεκινηση πηρα μια αναφορα σφαλματος

Το Generic Host For Win 32 Services αντιμετωπισε προβλημα και χρειαστηκε να κλεισει.

Υπογραφη Σφαλματος

szAppName:svchost.exe szAppVer 0.0.0.0 szModName:unknown szModVer:0.0.0.0 offset:00000000

Εγω απο τα λιγα που μπορω να καταλαβω ειναι οτι κατι παιζεται με το svchost.exe λετε αθτο να εχει καποια σχεση με το προβλημα μου?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.