Jump to content



O/C celeron 2.4 M/B Asus P4B


mikelos

Recommended Posts

Mε Cel.2.4 με M/B Asus P4B,Εδω γινεται τιποτα?

Μπορει να γινει ποιο δυνατος απο τον P4 στα 2,53 που επισης εχω?

Πηρα και ενα τερας ψυκτρα της Arctic-cooling (www.Arctic-cooling.com) την Freezer4

Link to comment
Share on other sites

Οχ ναι λαθος...χεχε...128kb... λολ!

Και να ηταν σωστο δεν ξερω απο που τον πηρα. Το παλιο μου συστημα το βρηκα στα γραφεια του πατερα μου και το τσεπωσα μετα απο πολυ πρηξιμο κατευθειαν πριν απο ...καποια χρονια... :) :) :)

Link to comment
Share on other sites

Kαταρχην ξεκινα να ανεβαζεις ΜΟΝΟ το fsb (κοινως μην πειραξεις τις τασεις), κατα 3-5 fsb τη φορα και σε καθε αλλαγη τρεχε prime95 για κανα 20λεπτο. Οταν δεν θα μπουταρει θα βρεις το οριο του χωρις ταση. Αυτα που σου λεω περιεχονται στους οδηγους του φορουμ και σε συμβουλευω να μην κανεις βημα χωρις να τους διαβασεις και να τους αφομιωσεις. "ουτως η αλλως οποιος θελει να κανει overclock επιβαλλεται να διαβασει" (linos80 speaking) :) :) :)

Eλπιζω να σε καλυψα...

Link to comment
Share on other sites

Mε το linos80 speaking εννοουσα οτι καπου το ειχε πει ο linos80 (webmaster) σε καποιο thread και μου ειχε μεινει... :) :) ;)

Oσο για το prime95 ειναι stability tester και παρακαλω επειδη εχει κολλησει το μυαλο μου οποιον εχει προχειρο το λινκ να το ποσταρει...looool :)

Link to comment
Share on other sites

Mε 110 fsb απο 100 εχω 2646Μhz και μετα το test1 στο πριμε εχει 50c με μαμα ψυκτρα,δεν εβαλα ακομη την αλλη.Σε ποια θερμοκρασια πρεπει να ανυσυχω? να ανεβασω και αλλο μεχρι να μην κανει boot?και να το αφησω λιγο ποιο κατω χωριε να πηραξω Vore

Link to comment
Share on other sites

Για καλυτερα ποσταρε και ενα thumb για να υπαρχει μια σειρα...στο θεμα μας τωρα. Οταν λες τεστ1 εννοεις το ολο το 8κ και οχι μονο το πρωτο του τεστ υποθετω. Να ξερεις οτι αν περασεις το 10κ(το αμεσως επομενο γκρουπ) τοτε εισαι κατα 90% σταθερος. 60 βαθμοι θεωρουνται πανω κατω το "οριο"...

αν ανεβασεις κι αλλο χωρις να κανει boot σημαινει οτι θα εισαι ΤΕΛΕΙΩΣ ασταθης, που σημαινει ξεχνα παιχνιδια, βαριες εφορμογες κλπ. οποτε...δεν λεει! :) ανεβασε μεχρι να δεις οτι περναει πριμε για αρκετες ωρες. (εγω πχ ειμαι για 21 ωρες stable, μετα βαρεθηκα και το κλεισα)...αν δεις οτι δεν μπουταρει απο πολυ νωρις, βαλε διαιρετη στις μνημες και συνεχισε.(5:4 οχι 3:2 μην το ξεφτιλησουμε...)

Link to comment
Share on other sites

Τελικα τον εφτασα στα 3,0Ghz με fsb 150Mhz μετα απο 20 λεπτα με το μικρο test που εχει το prime η θερμοκρασια εφτασε το πολυ μεχρι τους 50 βαθμους (48-50c με την Arctic-cooling ).Το everest μου λεει οτι πετυχα 25% βελτιωση.

Καλα ειναι τι λετε? να το αφησω εδω για να μην εχω προβληματα.

το small FFTs το περασε με 8κ.Ποιο αλλο test να κανω?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.