Jump to content



Πρόβλημα μέ panelάκι Tt HardCano12


dracosishere

Recommended Posts

Για να μην τα πολυλογώ το περασμένο καλοκαίρι αγόρασα από τα multirama το HardCano12 γύρω στα 82euro για να μπορώ να ελέγχω τα ανεμιστηράκια και τις θερμοκρασίες στο κουτί μου. Λοιπόν από τότε και σε πολύ σύντομο διάστημα το επέστρεψα 3 φορές ως ελλατωματικό για αλλαγή(ευτυχώς έχω εγγύηση). Το πρόβλημα..."απλό". Μέσα σε 1-2 βδομάδες χρήσης το panel "φρικάριζε" δεν ανταποκρινόταν σε τίποτα, έδειχνε τρέλα νούμερα, κολλούσε στα νούμερα αυτά, πότε έσβηνε το μπροστινό φως του. Τώρα έχω βαρεθεί να το επιστρέφω γιατί έχει μεγάλη μανούρα να το βγάζω. Άσε που τη πρώτη φορά που το επέστρεψα μου ζητήσαν και 10 euro για έξοδα αποστολής. θέλω να το αλλάξω με κάποιο άλλο αξιόπιστο. Δε θέλω να έχει αναλογικούς δείκτες εκτώς και αν φαίνοναται οι θερμοκρασίες και τα rpm με ακρίβεια. Όχι πάλι Tt. Αν ξέρετε κάποιο καλό που υπο φυσιολογικές συνθήκες δε θα μου δημιουργεί προβλήματα πείτε μου ποιο και από που μπορώ να το αγοράσω. Ευχαριστώ. :102:

Link to comment
Share on other sites

δες το gatewatch το οποιο εχω ακουσει ειναι φοβερο και εχει τεραστια οθονη. καταλαμβανει ομως δυο θεσεισ 5.25"

και το aerogate 2 η 3 δες

εγω παντως αν επαιρνα θα επαιρνα το gatewatch

Link to comment
Share on other sites

Λοιπόν, όταν τους το πάω για ελλατωματικό μου λένε:<<θα το στείλουμε στα κεντρικά και αν όντως έχει πρόβλημα θα γίνει αντικατάσταση>>. Και όντως κάθε φορά γίνεται αντικατάσταση με καινούριο. Παίζει βέβαια και η παρτίδα να είναι χάλια.

Θέλω να πω και κάτι "ξέμπαρκο" που βέβαια δεν ξέρω αν παίζει ρόλο που χαλάει συνέχεια. Κοντά στο κουτί του υπολογιστή μου (σχετικά κοντά. Λογική απόσταση) έχω ένα sub ηχείο (gigaworks) το οποίο βέβαια προκαλεί δονήσεις. Δε ξέρω τί να πω, μήπως ειναι ευαίσθητα τα κυκλώματα και κάθε φορά φρικάρει; Αν αυτό δεν παίζει ρόλο τότε ή η παρτίδα έχει πρόβλημα ή τα γ@μ@τα ηλεκτρονικά της Tt.

Link to comment
Share on other sites

Μπα δε νομιζω να φταιει το sub. Το περιεργο ειναι οτι λες οτι δουλευει αρχικα και μετα χαλαει οποτε κατι τρεχει δεν νομιζω να ειναι προβλημα της παρτιδας.

Εισαι σιγουρος οτι στο αλλαζουν με καινουργιο καθε φορα?

Link to comment
Share on other sites

Ναι είναι εντελώς καινούριο, με τη ζελατίνα μπροστά στην οθόνη, τα καλώδια, όλα. Τι να πω...μουτζωμένος είμαι;Δε νομίζω να χει γίνει κάτι τέτοιο σε άλλον. Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον σας. Το gatewatch το είδα φαίνεται κορυφή και πιο φτηνό απο το Tt HardCano12. Αυτό θα πάρω. Έκανα το thread να ενημερώσω όλους όσους τους ενδιαφέρει το πανελακι ή αν κάποιος έχει παρόμοιο πρόβλημα με μένα.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.