Jump to content



Ένα PSU παιδιά!!!


dracosishere

Recommended Posts

Διαβάζοντας τα Threads σαν ψιλοάσχετος δε κατάφερα να βγάλω κάποιο συμπέρασμα για ποιο PSU μου κάνει. Όλα είναι καλά και όλα έχουν "κάτι" αρνητικό. Ο παράγοντας "σωστή τροφοδωσία" του συστήματος σε συνδιασμό με τα "χαμηλά db" είναι πολυπόθητο και δύσκολο. Σε ένα σύστημα σαν το δικό μου με την προσθήκη μιας 6800ultra συν 4 σκληρούς για πόσα watt και πάνω τροφοδωτικό μιλάμε με ασφάλεια.Τα 400watt του zalman σίγουρα δεν αρκούν και αυτό δεν το ήξερα πριν την αγορά του.Είμαι μέσος χρήστης οπότε δε σκέφτομαι o/c και δε θέλω κάτι υπερβολικό σε PSU. Απλά θέλω να μη μου κάνει reset και να είναι αθόρυβο.

Link to comment
Share on other sites

Thanx, είναι δυνατό και φτηνό, βέβαια όχι τόσο όμορφο όσο το Τροφοδοτικό Fortron Bluestorm 500watt,αλλά το θέμα είναι να κάνει δουλειά. Κι απ ότι διάβασα αρκετοί μιλούν για fortron οπότε...

Link to comment
Share on other sites

Αν θες τη γνωμη μου, μην βαλεις σε καμια περιπτωση ως προτεραιοτητα την εμφανιση.

Προσανατολισου στην αξιοπιστια που σου παρεχει ενα τροφοδοτικο, μεταξυ των οποιων ειναι και το 550w που σου λεω.

Προσεξε γιατι αλλα "μικροτερα" fortron δεν ειναι FPS GROUP.

550 all the wayyyyyy!!!

Link to comment
Share on other sites

Εμενα το μονο που με ενοχλει στο fortron 550W ειναι ο θορυβος του . Σιγουρα μεχρι στιγμης ειναι το πιο αθορυβο απο τα 550αρια που εχω δοκιμασει/ακουσει , αλλα και παλι θα ηθελα κατι πιο αθορυβο .

Εσενα Τακη πώς σου φαινεται ο ηχος του fortron ???

Link to comment
Share on other sites

Αν θες τη γνωμη μου, μην βαλεις σε καμια περιπτωση ως προτεραιοτητα την εμφανιση.

QUOTE]

Συμφωνώ απόλυτα.Την εμφάνιση να μη την θεωρείς ούτε στο ελάχιστο κριτήριο για αγορά PSU.Η αξιοπιστία μετράει πάνω απ΄όλα.

Link to comment
Share on other sites

Αν και προσωπικα δεν το εχω δουλεψει το Enermax, κατα τα κοινως λεγομενα ΚΑΙ τα Enermax αποτελουν την αλλη καλη λυση για καλο και αξιοπιστο τροφοδοτικο.

Ειχα μια μαλια επαφη με το παλιο 460 τους αλλα συνεχως ακουω θετικα σχολια για το τελευταιο τους μοντελο και βλεπω οτι ειναι σταθερα ψηλα στις προτιμησεις.

Σχετικα τωρα με τα μη FPS Group Fortron δεν μπορω αυτη τη στιγμη να σας απαντησω με βεβαιοτητα αλλα υπαρχουν σιγουρα καποια που δεν ειναι. Ειχαμε μια κουβεντα με τον vaio που εχει παρελθον με αυτα και τα γνωριζει καλυτερα και το ειχαμε αναλυσει το θεμα την εποχη που βρισκομουν σε αναζητηση τροφοδοτικου.

@Stelaras Σιγουρα δεν εχω το απολυτα αθορυβο PC αλλα ακομα κι αν υποθεσουμε οτι κανει ενα "σχετικο" θορυβο ο ανεμιστηρας του νομιζω οτι πολυ ευκολα μπορει να αλλαξει με καποιον λιγοτερο αθορυβο.

Προσωπικα εχω το PC διπλα στο κρεβατι που κοιμαμαι καθε βραδυ αλλα ή το εχω συνηθισει ή ειναι αρκετα αθορυβο ωστε να το αντεχω...;)

Link to comment
Share on other sites

Μιας και το έφερε το θρεντ,εγώ έχω ένα Tagan 480 :054: , πολύ καλό , αθόρυβο, κλπ,κλπ , αλλά λέω να πάω σε AMD απο Intel που είμαι τώρα , και έχω προβλήμα,το τροφοδοτικό είναι 20πινο, μπορώ να το βάλω σε 24πινη μητρική?

αν όχι , τότε τι λέτε για αυτό:

http://www.ocztechnology.com/products/power_management/ocz_modstream_power_supply

τρελλαίνομαι με τα καλώδια :119: του tagan,στο OCZ βάζεις μόνο ότι χρειάζεσαι ,αλλά , είναι αθόρυβο σαν το tagan? και τελος πάντων απροβλημάτιστο, θα δουλεύει 24/7. :079:

Link to comment
Share on other sites

παιδιά υπάρχουν και at Bequiet για τα οποια έχουν εκφραστή παρα πολύ καλές γνώμες. και επίσης είναι και πολύ αθόρυβα από οποιοδήποτε άλλο λένε. σε κάποια φάση θα τα φερουν και τα "μουλτιραμα". αυτό κοιτάζω na aγορασο αλλα από έξω δεν έχω άλλη επιλογή.

http://www.xtremeresources.com/modules.php?op=modload&name=Reviews&file=index&req=showcontent&id=43

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.