Jump to content



Περίεργο πρόβλημα στο desktop HELP


BloodyHeaven

Recommended Posts

Λοιπόν ενώ έχω τα εικονίδια στο desktop align to grid και σε διάταξη αριστερά δεξιά όταν κλείνω το pc ή κάνω επανεκίνηση τα εικονίδια είναι ταξινομημένα ώς auto arrange. Αυτό το κουλό άρχησε να συμβαίνει μετα την εγκατάστηση drivers ενός card reader. Μπορεί να έχει σχέση αυτό ? Παίζει τπτ άλλο?

Link to comment
Share on other sites

Λοιπόν απεγκαθηστώ τους drivers του card reader και όλα στο desktop είναι νορμαλ! Το θέμα είναι ότι και τον card reader χρειάζομαι αλλα και το desktop μου σε τάξη. Δεν είμαι διατεθιμένος να εγκαθηστώ/απεγκαθηστώ τους drivers κάθε τόσο. Καμμία πρόταση???? :087:

Link to comment
Share on other sites

Problem Solved! :026: :026: Το μόνο που έπρεπε να κάνω είναι να ΜΗΝ εγκαταστήσω τους drivers απο το cd μιας και όπως ρητά έλεγε το manual δεν χρειαζόταν εγκατάσταση drivers σε winXP. Αλλά αυτά παθαίνεις αν δεν διαβάζεις πρώτα απο όλα το manual.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.