Jump to content



Βοηθεια........... για ταχύτητα PCI-express


xarmanhs

Recommended Posts

Μολις εστησα ενα συστηματακι με μια χ700προ της ΑΤΙ η μητρικη υποστηριζει καλο μπουσαρισμα.... γινεται να κανω το pciexpress να τρεχει απο τα 16χ στα 18χ ή στα 20χ? :113: :113: :113: :113:

Link to comment
Share on other sites

Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω τον τίτλο του thread.

Πέρα του ότι το απλό "Βοήθεια....." δεν λέει απολύτως τίποτα στον άλλο που βλέπει τον τίτλο του thread, δεν βλέπω και τίποτα το επείγον.

Τέλος πάντων. Λίγο ποιο αναλυτικοί και εύστοχοι τίτλοι θα ήταν προτιμότεροι. Για φανταστείτε 100 threads με τον ίδιο τίτλο "Βοήθεια"!!!!

Αυτό σαν παρένθεση. Και είναι γενικότερο σχόλιο, μην το πάρεις προσωπικά Xarmanhs.

Από εκεί και πέρα και να γινότανε δεν θα κέρδιζες απολύτως τίποτα. Εδώ με την μετάβαση από AGP4X σε AGP8X και δεν είδαμε διαφορές.

Θα σου πρότεινα αν μπορείς ( διότι και εγώ δεν έχω PCI-E, οπότε δεν ξέρω αν γίνεται ) να ρίξεις το 16Χ στο 8Χ και να δεις αν χάνεις τίποτα που αμφιβάλλω...

Link to comment
Share on other sites

Aπλα κανε o/cing χωρις PCI/PCI-E lock.Και αμα δεις διαφορα πανω του 3% να μου γραψεις να το κανω και εγω στην AGp μου.Αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να κανεις VoltMod,Water στην gpu και extreme o/cing+bios tuning.Ψαξε εδω http://techpowerup.com

Link to comment
Share on other sites

δεν θα δεις καμία διαφορά, ορατή τουλάχιστον. εκτός αν χειρίζεσαι τέρατα και έχεις συνδέσει το μηχάνημα με καμιά τηλεόραση... Αλλά πάλι σε αυτά τα θέματα ο καθένας ξέρει καλύτερα από μόνος του την απάντηση..

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.