Jump to content



Tt Silent Tower ή Coolermaster Hyper 6


Jason1442169106

Recommended Posts

Έχω εναν p4 prescott 3.0EGhz με μαμίσια ψύχτρα.Θέλω να τον overcklockάρω κ είμαι προς το παρόν ανάμεσα σε Tt Silent Tower κ στην Coolermaster Hyper 6.Ποια πιστεύετε πως ειναι πιο αποτελεσματική?Η εγκατάσταση είναι εύκολη?Ο θόρυβος δεν με ενδιαφέρει κ τόσο αρκεί να μη σηκώνω κ γειτονιές!Επίσης ποιες άλλες ψύχτες αέρα θα μου προτείνατε εκτος απο αυτές?

Link to comment
Share on other sites

Λοιπόν η εγκατάσταση γίνεται μόνο αν βγάλεις την μητρική και στις δύο περιπτώσεις.

Εγώ θα αγόραζα την SilentTower στα περισσότερα reviews έχει καλύτερες επιδόσεις.

Εάν θες να δεις ένα όμορφο συγκριτικό που όμως δεν περιλαμβάνει την Hyper-6 δες εδώ.

http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/article.php?c=14

Link to comment
Share on other sites

XP-120.

Πιο ακριβη, κατα πολυ πιο ελαφρια, καλυτερη στις επιδοσεις, και διαλεγεις εσυ αθορυβο φανακι. Και στον πεντιο δεν χρειαζεται να βγει και η βαση-μητρικη.

Αυτη τη στιγμη με την εν λογω ψυκτρα και εναν coolermaster silent (αυτον που ολοι θαβετε) εχω σε full load τσιτα folding στα 2550@1.6vcore 28.5 βαθμους. η θερμοκρασια κυμαινεται απο 28 εως 30.5. Εγω σου προεινω αυτην, εχοντας δοκιμασει για διαστημα τουλαχιστον ενος μηνα αυτες του αρθρου 9ετυχε και τις 2 απο τις 3 εις ειχα και εγω)

Link to comment
Share on other sites

Spresv ποιος θάβει τον ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ μας?Τι επειδή νομίζουν ότι δεν έχει cfm? Γιά δώστε του καμμιά 25αριά βολτ να δείτε ροή και μάλιστα αθόρυβη.Μου τη σπάει μόνο που δεν τον ακούω ούτε στα 22 βολτ...

Link to comment
Share on other sites

Το παλιό 250άρι τροφοδοτικό από τον Σέλερον άντεξε τον άθλον 2000+ @ 1.85 βολτ 3 PCI 2 σκληρούς 2 cd recorders και μπόλικες usb αλλά ήταν κατηγορηματικό όταν έβαλα και την κάρτα τηλεόρασης..... Έριξε όλες τις τάσεις του 1-2 βολτ.Οπότε μέγιστη στο 20πινο=24 βολτ -2=22βολτ

Link to comment
Share on other sites

Μαμώτο δεν έχω καμμιά φωτογραφία στο αρχείο να το έβρισκα εύκολα.

7 κιλά μονωτική,8 κιλά σκόνη,44 καλώδια.....μεγάλη η χάρη σου.....ωωωωωωωχχχχ....φτουυυυυυ...έλαααα ρεεεεεεε....άτιμο αφού θα ανοίξεις τι κρατιέσαι....

ΟΡΙΣΤΕ κίτρινο και μπλε .ΠΟΛΥΜΕΤΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟ (μου έφυγε και η μέση να πάρει).Κάτσε να βάλω μονωτική μην το ξεχάσω μετά και έχουμε δράματα (μαμά δεν ξέρω πώς κάηκε το σπίτι ,να είσαι σίγουρη όμως ότι άλλη φορά δε θα παίζω με τροφοδοτικά) και μετά ποστάρω.

Φυσικά κι ένα βραχυκυκλωματάκι για να ξεκινάει αφού δεν το έχω στη μητρική (πράσινο μαύρο πριν ρωτήσεις.)

Link to comment
Share on other sites

ΚΙΤΡΙΝΟ ΚΑΙ ΜΠΛΕ .Το σίγουρη πάει στη μαμά μου (εγώ έχω να κοιμηθώ 40 ώρες άλλος νυστάζει μου φαίνεται).

κίτρινο και μπλε δίνουν 24 βολτ αλλά θα μπορούσες να το διαπιστώσεις με πολύμετρο.Επίσης για να δουλεύει το τροφοδοτικό πρέπει να βραχυκυκλώνεις το πράσινο και το μαύρο για να νομίζει ότι του λέει η μητρική ξεκίνα.

Link to comment
Share on other sites

Καλα ντε και γω εχω να κοιμηθω καμια 16ρα και εχω ψοφησει σημερις! Εχω λιωσει και την καινουρια μου κι8αρα, μονο ταστιερες βλεπω μπροστα μου! Θα το δοκιμασω, το 2ο το ηξερα.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.