Jump to content



Πρόβλημα με εγγραφή DVD


imaginas

Recommended Posts

Πήγα να γράψω κάτι videos σε ένα multisession DVD αλλά το Nero δεν τα αναγνωρίζει ως τετοια παρόλο που τα έγραψα με αυτό και το ίδιο μηχάνημα.Και χώρος μένει αρκετός σε κάθε δισκάκι.Εχει κάποιος λύση;

Link to comment
Share on other sites

οταν κανεις εγγραφη multisession DVD το Nero σου βγαζει μυνημα οτι δεν μπορουν ολοι οι οδηγοι αναγνωσης να διαβασουν multisession DVD, με λιγα λόγια μπορει το drive σου να γραφει multisession αλλα δε σημαινει οτι μπορει να τα διαβασει και κατα συνεπεια να τα συνεχισει κιολας... (ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα με το LG DVD-RW μου).

Link to comment
Share on other sites

Δυστυχως ισχυει πανω κατω οτι ανεφερε ηδη ο Panoc. Η εγγραφη Multisession DVDs δεν ειναι και οτι καλυτερο, και δε νομιζω οτι θα διορθωθει. Εχει πιθανοτατα να κανει με το γεγονος οτι η εγγραφη DVDs γινεται μονο με DAO αφου TAO δεν προβλεπεται στο dvd format και αυτο σιγουρα δε βοηθαει.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.