Jump to content



πρωτοτυπη ερωτηση


Sayan

Recommended Posts

Δεν υπαρχει τροπος να τις "συνδυασεις".Προβληματα δεν θα εχεις.

Αλλα αναγκαστικα η γρηγοροτερη μνημη θα δουλευε με την ταχυτητα που δουλευει και η αργη αυτο ισχυει και για το CL και για την συχνοτητα.

Δηλαδη αν βαλεις 2x512 μια 333 και μια 400 θα δουλευουν και οι δυο στα 333.

Αν βαλεις 2x512 στα 400 η μια με CL3 και η αλλη με CL2 θα τρεχουν και οι δυο με CL3.

Link to comment
Share on other sites

Ειναι βεβαιο αυτο? γιατι ειχα ακουσει πως οι διαφορετικες ταχυτητες προκαλουν κολληματα. Εγω συγκεκριμενα εχω 1χ512 στα 533 mhz και θελω να παω στο 1 gb αλλα επειδη κοιταω λιγο και το οικονομικο σκευτομαι να βαλω μια στα 400 mhz. Να μην φοβαμαι?

Link to comment
Share on other sites

Οχι λογικα δεν θα εχεις προβλημα,δεν το εχω δοκιμασει αλλα απ'οτι ξερω δεν υπαρχει προβλημα,καλο ειναι βεβαια οι μνημες να ειναι ιδιας μαρκας.Αν δεν σε καλυπτω περιμενε να σου απαντησει και καποιος αλλος να εισαι σιγουρος.

Τι μαρκα μνημες εχεις?

Link to comment
Share on other sites

αυξάνεις τις πιθανότητες για ασυμβατότητες κολληματα σφάλματα και γενικώς προβλήματα που παρουσιάζονται με τις μνήμες, ειδικά αν είναι για dual channel. το πιο πιθανό είναι να μην έχεις κανένα πρόβλημα. απλώς πάρε τη μνήμη από μαγαζί στο οποίο μπορείς να την επιστρέψεις και να δοκιμάσεις άλλη, αν αυτό είναι εφικτό.

Link to comment
Share on other sites

Καλυτερα να μην βαλεις κατα την αποψη μου.

Οι διαφορετικης μαρκας μνημες δημιουργουν προβληματα σε dual channel -η μη- ακομα και οταν ειναι ιδιες ακριβως, τωρα αν ειναι και διαφορετικα χρονισμενες δεν ξερω κατα ποσο θα λειτουργησουν ομαλα,μαλλον θα εχεις προβλημα οποτε καλυτερα ψαξε για Kingston και κατι αλλο επειδη η μνημη σου εχει ηδη αρκετα χαλαρα timings (4-4-4) αν κοτσαρεις και μια ακομα 400 με timings εστω 3-3-3 θα δουλευουν και οι δυο στα 400 με 4-4-4 οποτε θα ειναι σχετικα αργος συνδυασμος.

Αν και οι Kingston μπορουν να τρεξουν στα 400 με 3-3-3.

Link to comment
Share on other sites

Η μητρικη σου εχει 4 slots(θεσεις μνημης) αν κοιταξεις το manual της μητρικης σου λεει που δουλευουν dual channel οι μνημες(συνηθως 1-3,2-4), στην δικια μου μητρικη π.χ. τα 4 slots ειναι αριθμημενα 1,2,3,4 αν βαλεις μια μνημη στην θεση 1 και μια στην θεση 3 δουλευουν σε dual channel αυτο κανει το συστημα να βλεπει σαν virtual μνημη το διπλασιο απ'οτι εχεις δηλαδη αν βαλεις 1gb σε DC θα εχεις virtual memory 2g.

Link to comment
Share on other sites

Δεν πρηζεις κανενα εδω μεσα αν εχεις προβλημα η αποριες ρωτας και οποιος θελει και ξερει απανταει δεν υποχρεωνεις κανεναν οποτε no problem.

Γνωμη μου ειναι να παρεις αλλο ενα ιδιο ιδιο dimmaki και να το βαλεις dual ch. και θα εισαι μια χαρα.

Link to comment
Share on other sites

Δεν νομιζω να εχεις κανενα προβλημα.Εγω εχω 2x512 Kingston ιδιες εξωτερικα χαρακτηριστηκα αλλα διαφορετικα chipακια και διαφορετικες βδομαδες παραγωγησ και δουλευουν μια χαρα...

Link to comment
Share on other sites

Βασικα το Dual Channel ειναι σιγουρα αυτο που ειπες? Εγω ειχα την εντυπωση πως απλα σε DC εχεις καλυτερες ταχυτητες επειδη εχεις 2 καναλια για να διαβαζεις την μνημη και μπορεις να διαβαζεις ταυτοχρονα και απο τα 2 τσιπακια...κανω λαθος τελικα?

Link to comment
Share on other sites

ok αυτο θα κανω.THANKS A LOT

Αν ειναι διαφορετικης μαρκας [αλλα ιδιας ταχυτητας] τι πιθανοτητες εχω να παρουσιαστουν προβληματα?

Προτιμισε ιδιας μαρκας αν μπορεις γιατι ποτε δεν ξερεις...! Ειναι κριμα να παρεις αλλης μαρκας και να παιξει ασθμβατοτητα στο dual και να το χασεις αδικα!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.