Jump to content



Τρελαμενη prolink καρτα tv help


Jason1442169106

Recommended Posts

Πηρα σημερα μια leadtek κ μια prolink play tv pro.Με τη leadtek ολα καλα.Η αλλη δεν ξερω γιατι αλλα δεν πιανει ουτε ενα καναλι!Μονο ετ3 επιασε ελαχιστα ισα που φανηκε το σημα!!Η κεραια δεν ειναι η καλυτερη αλλα σε κανονικες tv δουλευει μια χαρα.Βοηθηστε μου χει σπασει τα νευρα η ευλογημενη!

Link to comment
Share on other sites

Δοκίμασε και με άλλα profiles όπως σου ανέφεραν. Υπάρχει περίπτωση να φταίει και η κάρτα.

Δοκίμασε το εξής ( με την ελπίδα ότι δεν θα δεις τίποτα μπλε οθόνες.... )

Βάλε στο ίδιο σύστημα και την Leadtek και την Prolink.

Κρίνοντας από το γεγονός ότι η Leadtek "βλέπει" κάθε Vivo σε κάρτα της NVidia που έχει τύχει να δοκιμάσω πιστεύω ότι θα δει και την Prolink μια χαρά. Απλά για να λειτουργεί το πρόγραμμα πρέπει να βρίσκει hardware της Leadtek στο κύκλωμα. Αν δεν υπάρχει hardware της Leadtek απλά δεν δουλεύει ( απολύτως λογικό... "κλείδωμα" ).

Αν βλέπει λοιπόν το tuner της Prolink αλλά δεν ανιχνεύει προγράμματα τότε ίσως να υπάρχει πρόβλημα με την κάρτα. Μπορείς να δοκιμάσεις και το DScaler.

Link to comment
Share on other sites

Αυτο που ειπες με την Leadtek δυστυχως δεν μπορω να το κανω τωρα.Την εχω σε αλλο pc κ που να τη ξαναβγαζω τωρα..Εγω σκεφτομαι οτι η κεραια μου ειναι υπερβολικα μουφα για τα γουστα της prolink.Μονο παρασιτα βλεπω κ λιγακι ετ3...

Link to comment
Share on other sites

Ε εντάξει. Αν δεν έχει απλά γίνει κάτι στραβά μπορεί να έπεσες σε προβληματική κάρτα. Ένα απλό RMA. Αν είναι και σημερινή αγορά τότε γύρνα την πίσω και ζήτα επιτόπου αλλαγή ή τα λεφτά σου πίσω. Δεν είναι ότι σου χάλασε με τον καιρό. Ήταν χαλασμένη από την αρχή.

... και βέβαια Χρόνια σου πολλά και μην επιτρέπεις σε μια κάρτα των 35€ να σου χαλάσει το κέφι μέσα στις γιορτές. Έλεος. Να λέγαμε ότι έδωσες 600€ για κάρτα γραφικών....

Link to comment
Share on other sites

Χρόνια πολλά (και μεγειά την κάρτα που θα πάρεις.!!!).

Αν και το ραδιόφωνο δεν παίζει για μένα ή κάτι δε γίνεται σωστά ή απλά η κάρτα θέλει το ΡΜΑ της. Το ανακάτεμα των πισι δε θα το γλιτώσεις.Κάποια ΕΤ(123) αν πιάνει δε λέει τίποτα αυτά τα κανάλια τις περισσότερες φορές δε θέλουν καν κεραία

Link to comment
Share on other sites

Πηρα αλλη μια leadtek ξεμπερδεψα.Στην prolink ακομα κ εξωτερικη κεραια εβαλα κ το μονο καναλι που καταφερα να πιασω εκτος της ετ3 ηταν ενα με τσοντες!!Μηπως τελικα επρεπε να κρατησω την Prolink???χεχε..

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.