Jump to content



Ερωτήσεις κρίσεως!!!!!!


DIONISOS

Recommended Posts

Χαιρετώ τους αναγνώστες αυτού του μηνύματος και τους παρακαλώ για βοήθεια επί ορισμένων θεμάτων!!!

Το σύστημά μου είναι το εξής: AMD ATHLON XP 2200

RAM 1.25 GB

MOTHERBOARD ASUS A7N8X DELUXE

KARTA GRAF. ASUS NVIDIA FX5600

HD 80GB WESTRN DIGITAL

SATA MAXTOR 120 GB

WINDOWS XP SP1

Πολλές φορές το σύτημα κλείνει - όχι μπλε οθόνη - και κάνει επανεκκίνηση απροειδοποίητα. Έχω δοκιμάσει τα πάντα SP1,SP2 τίποτα από τα 2 ...αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Κάπου διάβασα ότι τη ζημιά την κάνει ο ΣΑΤΑ που δεν συνεργάζεται καλά με την μητρική. Τι μπορεί να φταίει?

Link to comment
Share on other sites

Μάλλον πρόβλημα τροφοδοσίας. Τι τροφοδοτικό έχεις?

Σε παρακαλώ όμως, μη γράφεις κεφαλαία γιατί είναι κουραστικό και το ύφος γραφής γίνεται επιθετικό. Καλό θα ήταν αν διόρθωνες και το παραπάνω ποστ.

Link to comment
Share on other sites

ουτε βραχ. ουτε τιποτα. πολυ φοβαμαι οτι φταει ο σατα.

Ο δίσκος λες; Δοκιμασέ τον και σε άλλο pc να σιγουρευτείς. Μήπως ο sata controller έχει πρόβλημα; Δοκίμασε να βάλεις τον δίσκο και σε άλλη υποδοχή ή ακόμα καλύτερα να συνδέσεις έναν άλλο δίσκο.

Έτσι θα εντοπίσεις αν φταίει ο δίσκος ή η μητρική.

Link to comment
Share on other sites

Με δεξί κλικ στο "ο υπολογιστής μου" -> για προχωρημένους -> στο κομμάτι εκκίνηση και αποκατάσταση, στις ρυθμίσεις, έχεις τσεκαρισμένο το "αυτοματη επανεκίνηση"? Αν ναι ξετσέκαρε το και στην επόμενη θα σου βγάλει μπλε οθόνη και κάπου θα λέει το αρχείο που χτυπάει.

Link to comment
Share on other sites

RAM 1.25 GB

Με αυτο που γραφεις μαλον εχεις 3 ddr sdram 2χ512 + 1χ256.

Αν ναι βγαλε την 256 και ασε τις αλλες μονες τους,και δες.

Επισης γραψε μας τι μνημες ειναι αυτες(333-400κλπ)γιατι εχω το ιδιο motherboard και ειναι λιγο περιεργο με τις μνημες.Κανε και το τελευταιο bios update γιατι αυτο συνηθως διορθωνει τετοια προβληματα.

Link to comment
Share on other sites

ευχαριστω για τισ παρατηρησεις. οι μνημεσ που εχω οντωσ ειναι 2 512 κ μια 256 ολες kingston στα 333,ενω η μητρικη οπως ξερετε υποστηριζει και 400αρες. δεν νομιζω να ειναι οι μνημες ρε παιδια. οσο αφορα το bios update ακουω συνεχεια οτι στην συγκεκριμενη μητρικη αυτο θα ηταν καταστροφικο......αν δεν ξερεισ καλα τι και πωσ να το κανεις. ενταξει, μαλλον αυτο το ρισκο δεν θα το παρω!!!!!

Link to comment
Share on other sites

Φιλε μου.

Οι μνημες που μου ειχαν κανει το προβλημα ηταν twin moss 3200(400)παρολο που στο site της asus εγραφαν οτι ηταν συμβατες με το motherboard,και το αντιμετωπισα ριχνωντας την ταχυτητα των μνημων στα 390.Για δοκιμασε να κανεις και εσυ το ιδιο απο το bios.Οσο γι'αυτο που γραφεις οτι φοβασαι το bios update αν το bios ειναι κατεβασμενο απο το site της asus δεν εχεις κανενα προβλημα.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.