Jump to content


Αγορά hardware από Κίνα


firefox

Recommended Posts

ένας γνωστός μου πρόκειται να πάει κίνα και θα μεινει και 2-3 μέρες στο Hong Kong. όσο αφορά την αγορά cpu ποσο λέτε να κάνουν οι Athlon 64 X2 4800+ & 4200+ αν έχουν βεβαια πάει εκεί πέρα.

1)συμφέρει η κινεζικη αγορά για τέτοιες αγορές? ξέρι κανένας κανένα site συγκεκριμένο που να δίνη ποσο στιχιζουν αυτά τα πράγματα εκεί πέρα?

2)τι αλλου είδους hardware θα συνέφερε να αγοράσει κανεις από εκεί?

Link to comment
Share on other sites

Εγώ βλέπω πάντα στα προϊοντα "made in china" "made in taiwan"...φυσικά και συμφέρει, εκεί κατασκευάζονται εξάλου, μπορεί να πάρει και κάπια μητρική για το Α64... :004:

Link to comment
Share on other sites

Απλά λίγη προσοχή στο τελωνείο μην αρχίσουν και σε βαράνε κατακούτελα και τελικά πληρώσεις τον κούκο αηδόνι. Επίσης να φροτμίσεις ότι πάρεις να έχει πάνω λατινικούς χαρακτήρες αλλά και υποστήριξη καθώς και την τάση του ρεύματος γιατί σε βλέπω να έχεις θές και άλλους φορτιστές...

Link to comment
Share on other sites

επειδή έχω πάρει και γω απο κίνα, και πρόκειται να πάρω dual core (μάλλον) οι τιμές μπορούν να χαρακτηριστούν σε μας τιμές χονδρικής...... αλλά το θέμα είναι ότι αν γίνει τίποτα με το hardware(καεί ή οτιδήποτε άλλο) άντε να το στείλεις στην κίνα....

για πότε λες να αγοράσεις? ιούνιο ? εγώ τότε πιστεύω.....

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.