Jump to content


Ηρθαν οι venice!


Braveheart1980

Recommended Posts

E, οχι και τσιμπημενοι ρε παιδια. Ημαρτον. Επειδη ειναι 20 ευρω ακριβοτερος απο τον winnie? Μην τρελαθουμε. εγω ανετα θα τον επερνα. Βασικα, θα περιμενω τα πρωτα αποτελεσματα και οταν ερθει θα χτυπησω και γω εναν 3200+.

Link to comment
Share on other sites

χαλαρώστε λίγο θα αλλάξετε τους winchester για venice?? εντάξει για κάποιον που θα στήσει στους επόμενους μήνες 939 το καταλαβαίνω. η βελτίωση στο Memory controller είναι ότι θα δέχεται 4Χ512 double sidded μνήμες, οι SS3 αξιοποιούνται από ελάχιστα προγράμματα, όσο για τη νέα μέθοδο κατασκευής και τις επιπτώσεις στο overclocking μένει να το δούμε στην πράξη, αν γιατί να μη βγάζει και αυτός πολλές μπανάνες σαν τα αδέρφια του. πιο σημαντικό είναι το stepping

Link to comment
Share on other sites

Με ενδιαφέρει ταμάλα η υποστήριξη 4x512 αλλά δε νομίζω οτι αξίζει τα χρήματα για κάποιον που έχει ήδη 939.

Γενικά, συμφωνώ με τον Piratis. O Venice αξίζει περισσότερο ανα κάποιος θέλει να overclockάρει πολύ. Γι'αυτό βγήκαν άλλωστε.

Link to comment
Share on other sites

Απλα οσοι αγορασουν venice να μην ελπιζουν για 3GHz με default ψυκτρα.Γυρω στα 2.7GHz-2.8GHz και χαμηλοτερα ισως με καλυτερη ψυξη νερο και τετοια μπορει να δουμε 2900 με 3000 ελπιζω να μην χαλασουν την συνταγη στην AMD οπως εκαναν με τους winnie.......

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.