Jump to content



Το Δικο μου PC


Dark_Emperor

Recommended Posts

παίδες εγώ έχω αυτό το pc και θα ήθελα να ακούσω την γνώμη σας. Γιατί από ότι είδα είστε ψαγμένοι για τα καλά εδώ μέσα :)

CPU: Amd 2800+ socket a

MOTHERBOARD : Msi K7N2 DELTA -ILSR fsb 400mhz

MEMORY : 3x512 kingston 400

DVD ROM NEC

DVD-RW PIONEER

HDD : WD 80GB 7200

HDD : SEAGATE 80 GB 7200

και μια κάρτα γραφικών gainward αν θυμάμαι καλά αλλα έχει chip ati 9200 λοιπόν θα ήθελα έτσι μια κριτική !

Ευχάριστο πολύ.

Link to comment
Share on other sites

καλωσήρθες στη παρεα μας!!προσπάθησε να χρησιμοποιεις τον greeklish converter γιατι φωναζουν!!!:(το pc φαίνεται καλο (εκτος αν κάνω ξανά λάθος!)αλλα μια κάρτα γραφικών αν το θέλεις για παιχνίδια τη χρίζεσαι οπωσδήποτε!

Link to comment
Share on other sites

Ειναι ενα κλασσικο μηχανημα κατα τη γνωμη μου.Εξαρταται απο τη χρηση που το θελεις βεβαια.Αν εισαι ενας κλασσικος user,δε χρειαζεται κατι παραπανω.Αν αντιθετα εισαι ενας Power User που ασχολειται με gaming οπου χρειαζεται αρκετη ισχυ,τοτε πρεπει να κοιταξεις λιγο προς τα πιο ψηλα επιπεδα

Link to comment
Share on other sites

Πολύ καλό σύστημα με αρκετή ραμ και αρκετο χώρο, η ατι 9200 είναι καλή, εαν δε παίζεις παιχνίδια κτλπ... πιστεύω οτι το μόνο που σου λείπει ειναι μια κάρτα ήχου, πχ Audigy2 ZS και είσαι μια χαρά!

Link to comment
Share on other sites

Μια χαρά είσαι. Περίμενε και λίγο καιρό και θα βρείς μεταχείρα καμμια καλή κάρτα agp , 6600 , 6800 τώρα που πάνε όλοι σε pci-e και θα είσαι καλυμένος. Εγώ με το ίδιο επεξεργαστή και 6800 κάρτα και είμαι πολύ ευχαριστημένος....

Link to comment
Share on other sites

Καλως ηρθες και απο εμενα :006:

μια χαρα συστηματακι εχεις εκτος απο την καρτα γραφικων που πρεπει να αλλαχθει γιατι εχει μεινει πισω αν θελεις εστω να βλεπεις τι καινουργιο κυκλοφορει απο παιχνιδια.

Link to comment
Share on other sites

ευχάριστο παίδες και εγώ για μια κάρτα λέω να αλλάξω και να πάω για ati γιατί κάποτε η ati είχαν πρόβλημα με τα openGL "libraries" αλλα τώρα είδα ότι λύθηκε το πρόβλημα και λέω να ανεβάσω το Amd σε 3400+ θα ήταν καλύτερα. Το θέμα είναι ότι είμαι και άτυχος γιατί όταν πήρα την motherboard μετά από 2 εβδομάδες κυκλοφόρησε το nforce2 και εγώ έχω το 1 αλλα δεν έχει πρόβλημα αν βάλω και ένα linuxaki επάνω θα είναι αέρας. αλλα εκείνο το thermaltek που έχω τα κάνει όλα και η Cpu ειναι παντα δροσερη.... Volcano Rulezzzz!!!..

Link to comment
Share on other sites

Καλημερα.

Ναι μια καρτουλα γραφικων ειναι οτι πρεπει για το συστημα σου,επισης δεν γραφεις τι τροφοδοτικο εχεις,και αν θα παρεις καινουργια καρτουλα και εχεις μικρο και παλιο τροφοδοτικο θα χρειαστεις οπωσδηποτε και ενα καινουργιο και καλο.

Link to comment
Share on other sites

κοίτα δεν θυμάμαι τι τροφοδοτικό είναι μάρκα το έχω καιρό έχει dual Fan επάνω και ιάνει 400W είναι καλο δηλαδή αν πάρω μια κάρτα...Και Τάσος όχι δεν έχω το nforce 2 το πρώτο είναι.

http://msicomputer.co.uk/products.aspx?product_id=703422

Το nForce2 έχει η μητρική σου.

Link to comment
Share on other sites

αφού γραφει στην αρχή dual channel 400 ddr Πως γίνετε να μην το έχω ......

και όσο για το nforce να το κοιτάξω με κάνα προγραμματάκι να δω χαρακτηριστικά. Πρέπει να ήμουνα θεόστραβος αν δεν το είδα μεσα στα properties απο το pc. Πάω να αυτοκτονησω :)

Link to comment
Share on other sites

H μητρική υποστηρίζει dual channel. Δε σημαίνει οτι όπως και όσα sticks και να βάλεις θα τρέχουν σε Dual DDR.

Δεν είναι απαραίτητο να ψάξεις τα specs της μητρικής σου από πρόγραμμα. Απλά κλίκαρε το link στο προηγούμενο post μου.

Επίσης, μπορείς να διαπιστώσεις οτι η μητρική σου φοράει το nForce2 είναι όπως λές κι εσύ... dual channel 400 ddr

Link to comment
Share on other sites

Jimmyfox το είδα αυτό που εγραψες, αλλα το θέμα είναι ότι πρέπει να πάω σε οφθαλμίατρο γιατί αν δεν τα είδα αυτά που εδειχνε το pc μου είμαι για σκότωμα. το θέμα είναι να αφήσω και 3 dimm η να την βγάλω και να τα κάνω dual channel .

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.