Jump to content



Απορίες με MSI 865Neo2-PFISR


y3k

Recommended Posts

Έχω μια MSI 865Neo2-PFISR BIOS: 3.A (lastest) με celeron 2400.

την πρώτη φορά που έκανα φορματ στο WD 40GB 7200rpm το φορματ κόλησε 3 φορές και με την τέταρτη είχε επιτυχία, μετα απο κανένα μήνα ξανακάνω φορματ χώρις πρόβλημα (Τι να εφτεγε τότε που κολούσε πάνω στο φορματ?)

Και 2ον.

Έχει τύχει 2-3 φορές όταν κάνω skip memory test να έχει πρόβλημα σε μια IDE συσκεύη (κολάει και δεν την αναγνωρίζει στο post, δε θυμάμε αν είναι δίσκος cd-rw, dvd-rom) αλλά τα αναγνωρίζει και τα διαβάζει όλα όταν μπώ στα windows..

συμβένουν αυτά τα παράξενα η κλασσικά μονο σε μένα? :D

Link to comment
Share on other sites

Το μεμτεστ ίσως να σου δώσει κάποια απάντηση αν το αφήσεις να κάνει 4-5 κύκλους .Παίζει να μην βγουν αλάνθαστες οι μνήμες οπότε έχεις τον ένοχό σου.Τα σφάλματα της μνήμης δεν είναι υποχρεωτικό να προκαλούν επαναλήψιμα αποτελεσματα εκτός κι αν είναι πάαααραααα πολλάαααα

Link to comment
Share on other sites

Τα 2 τελευτέα φορματ ήταν οκ χώρις πρόβλημα και με αυτή την μνήμη έχω κάνει ουκ ολίγα φορματ με άλλες 2-3 μητρικές χωρίς πρόβλημα... λέτε να φταίει κάτι στην μητρική? η στον δίσκο?

Μια βόλτα που έκανα πάντως στα φορουμ της msi είδα παρόμοια προβλήματα και πάνω στο φορματ και πάνω στην αντιγραφή αρχείων των windows crashes... etc.. και όλοι είχαν celeron/celeron d μίπως έχετε ακούσει αν τυχών οι msi δε συνεργάζονται καλά με celeron? :073:

Link to comment
Share on other sites

Δοκιμασες μηπως να κανεις κανενα update στο bios? Ισως λυνεται το prob ετσι. Διαβασε στα νεα bios της msi τι fixes εχουν κανει κι δεις κατι παρομοιο με το δικο σου τοτε κανε ενα update...

Link to comment
Share on other sites

έχω το τελευταίο 3.Α δεν νομίζω να είναι το BIOS, όσο για το memetest το έτρεξα για 15 λεπτά 400-500% και 0 error, στο σύστημα με τη gigabyte πήγε 1300% και πάλι 0 error..

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.