Jump to content



Θελω κι`αλλα volt.Μπορω????


Insane

Recommended Posts

Γεια χαρα σε ολους.Εχω μια μητρικη Abit IS7-E2 η οποια δεν μπορω να πω εχει πολλες επιλογες για o/c.Λοιπον στο θεμα μας.Στην επιλογη για τα volt στις μνημες εχει max 2.8v.Εγω οπως καταλαβαινεται θελω παραπανω.Με το προγραμα modbin αλλαζω το bios μου και προσθετω και αλλες επιλογες για τα volt.Το θεμα ειναι οτι αυτες οι επιλογες δεν "βλεπουν" πουθενα.Επιλεγω δηλαδη 3.2ν(που εχω κανει εγω mod)αλλα αυτες δουλευουν με την αρχικη τιμη της μητρικης 2.5v.Ξερει λοιπον κανεις πως μπορω(αν γινεται) να αυξησω τα volt χωρις boosters και αλλα τετοια γιατι δεν εχω ελευθερο dimm.Μνημη:2*512 Twinmos

Link to comment
Share on other sites

Συγγνωμη για να καταλαβω αφου εχεις βαλει 2*512 πως δεν εχεις αλλο χωρο?

και ξερεις ομως αν χρειαζεται παραπανω ρευμα για τις μνημες σου ή ετσι θελεις να δωσεις?

και τελος τι τσιπακια φορανε ξερεις?

Link to comment
Share on other sites

Ιnsane , χωρις mods και booster δεν θα καταφερεις ποτε με αυτη τη μητρικη να ανεβασεις το vdimm .

Ομως ... και παλι να ξερεις οτι δεν θα σε καλυψει το ΟCZ booster απο μονο του . Δεν θα λειτουργησει σωστα λογω του οτι πρεπει να γινει και mod για το VTT . Το booster δε ρυθμιζει το VTT tracking ... Πρεπει να γινει και mod .

Link to comment
Share on other sites

Μα πειράζοντας το BIOS δεν σημαίνει ότι αυτές οι ρυθμίσεις που θα προσθέσεις ότι έχουν αντίκτυπο.

Χρειάζεται και hardware support.

Η μόνη λύση σου είναι να moddάρεις ( hardware mod ) την μητρική.

Link to comment
Share on other sites

Πως ακριβως θα μπορουσα να moddaρω την μητρικη μου?Δεν ειμαι πολυ σχετικος με mods για μητρικες.Ειναι κατι που μπορω να κανω μονος η μπα?Θελω παραπανω ρευμα για να μπορεσω να ανεβασω το fsb μου.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Επειδη απο τα links δεν βγαζω ακρη και ουτε εχω τα καταληλλα εργαλεια για να modaρω την μητρικη μου,θα ηθελα να ρωτησω αν ξερει κανεις αν υπαρχει καποιος στη Θεσσαλονικη που να κανει τετοιες modες και να ειναι καλος (ενοειτε).Μαγαζι η ιδιωτης."Καιγομαι" πολυ να ανεβασω το vdimm της μητρικης.Θα εκτιμουσα τις οποιες απαντησεις σας.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.