Jump to content



Winchester αρχιμπανανα ή


chaos

Recommended Posts

Ενας φιλος μου πριν μερικες μερες αγορασε ενα συστημα με Athlon 64 3500+.Τωρα που βρηκα χρονο ειπα να παμε να το πειραξουμε λιγο.Μετα απο τις πρωτες ρυθμισεις και τα πρωτα τεστ το συστημα εδειξε οτι χρειαζοταν επιπλεον CPU voltage απο τα 2270!Δηλαδη μολις 70 Mhz παραπανω απο το default.Μαλιστα για να τρεξει σταθερα στα 2500Mhz χρειαστηκε 1.65V.

Για αυτο θα ηθελα να ρωτησω εαν καποιος εχει συναντησει παρομοια περιπτωση μπανανας ή συμβαινει κατι άλλο.Αυτο που σκεφτομουν ειναι μηπως του πουλησαν κομματι χαμηλοτερου rating π.χ 3000+ του οποιου ειχαν αλλαξει την ονομασια .Ειχαν βρει οι αρχες ενα εργοστασιο στην Taiwan αν θυμαμαι καλα που το εκανε αυτο σε AMD CPU's.Κοιταξαμε και τι γραφει πανω ο επεξεργαστης αλλα φαινοταν ενταξει.

Link to comment
Share on other sites

Ρε συ στο bios σου δινει μεχρι τον "11" multi? Φανταζομαι ναι... Παντως

Πιο πιθανο να επεσες σε μπανανα παρα στην περιπτωση αλλαγης rating απο εργοστασιο....

Link to comment
Share on other sites

Τωρα δεν το θυμαμαι τι ακριβως εγραφε.Οσο για τα στοιχεια που παραθετω εχεις δικιο ειναι απο το cpu-z.

Αστο το ζητημα δεν εχει νοημα απλως ηθελα να μαθω αν υπαρχουν και αλλες μπανανες τετοιες.Αυτο ειναι το τεταρτο συστημα που βλεπω με athlon 64 winchester και ειναι το μονο που ζητα ρευμα απο τοσο χαμηλα.Αφου λοιπον ειναι μπανανα τοτε δεν υπαρχει προβλημα.Παντως οταν ξαναπαω στο σπιτι του φιλου μου και αν εχουμε ορεξη θα το κοιταξω και θα σου πω.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.