Jump to content


Σύνδεση PC με ψηφιακή κάμερα


ppanag

Recommended Posts

Πρόσφατα αγόρασα μία κάμερα Canon MV 850i. Θα ήθελα να μεταφέρω το video στο notebook Compaq EVO N800c για επεξεργασία. To notebook δεν έχει FireWire Port IEEE 1394, έχει SVideo port. Ξέρει κανείς πως μπορώ να κάνω τη μεταφορά αυτή?

Link to comment
Share on other sites

Καμιά καρτούλα που να προσθέτει firewire σε φορητό δεν κυκλοφορεί? Μήπως και κάνει έτσι την δουλειά του ο ppanag. Η USB δεν συνίσταται γενικότερα για μεταφορά video διότι δεν είναι και πολύ σταθερή η ταχύτητα μετάδοσης των δεδομένων, αν δεν κάνω λάθος.

Link to comment
Share on other sites

κυκλοφορούν καρτούλες PCMCIA. Με μια της Τrust έκανα μια χαρά τη δουλειά μου σε έναν Compaq 700.

Το USB2.0 στις βιντεοκάμερες είναι μόνο για μεταφορά φωτογραφιών και λειτουργεία Web Camera έτσι κι αλλιώς. Για τη μεταφορά video χρησιμοποιούν το Firewire.

Link to comment
Share on other sites

Aν συνδέσω τη κάμερα σε USB port, to notebook αναγνωρίζει τη κάμερα μόνο για μεταφορα ψηφιακών φωτογραφιών(card mode). Ηδη έκανα τη μεταφορά. Αν αλλάξω το mode της κάμερας σε video το notebook δεν αναγνωρίζει τη κάμερα οπότε δεν μπορώ να κάνω μεταφορά video.

Link to comment
Share on other sites

Αγοραζεις μια PCMCIA που να σου δινει θυρα IEEE1394.

Συνδεεις πανω σε αυτη την videocamera και περνας το video ου στον υπολογιστη για να το επεξεργαστεις και να το περασεις στη συνεχεια σε DVD.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.