Jump to content



θερμοκρασια H/Y


Alex1442169107

Recommended Posts

Χαιρετω τι κανουμε ολα καλα?λοιπον ηθελα να μου προτεινετε ενα προγραμματακι για την θερμοκρασια του Η/Υ,ειχα βαλει ενα προγραμμα που εδινε το PCWorld για τους σκληρους δισκους αλλα τον SATA δεν τον αναγνωριζε καν και οταν το απεγκατηστησα μαλιστα μετα δεν εβγαζε το εικονιδιο του 2ου σκληρου που μονο εκεινου αναγνωριζε ουσιαστικα

για αυτο θεωρησα να μου προτινεται εσεις μιας και ξερετε κατι παραπανω..

αυτα & thanks

AMD 64bit sta 3000+

GIGABYTE GA-7N400L1

Link to comment
Share on other sites

Ελα φιλε adagio λοιπον βρηκα και το HDD life το κατεβασα αλλα εχω ενα μικρο προβλημα δεν αναγνωριζει τον 1ο δισκο οπου ειναι WD SATA ενω βλεπει τον 2ο δισκο πο υ ειναι Segate ATA ομως δεν το καταλαβα και σας παρεπεμπω στο site :http://www.hddlife.com/eng/features.html μηπως επειδη κανω install το προγραμμα στο 2ο partition του δισκου,και το δοκιμασα κανονικα να το βαλω στα Program Files αλλα παλι τα ιδια κανει,Εσεις τι λετε?

Link to comment
Share on other sites

Καταρχάς οι δύο δίσκοι φορμαρισμένοι είναι η αφορμάριστοι???

Τώρα όσο για τα partition εγώ δεν μπλέκομαι με τέτοιου είδους υποθέσεις…

Για να μπουτάρεις από κάπου λογικά πρέπει να έχεις φορμάρει έναν από τους 2

Στον δεύτερο είχες τίποτα αρχεία μέσα???

Αν θές πρόγραμμα για να φορμάρεις δίσκους πάρε το partition magic pro 8 της Symantec. Είναι πολύ καλό και σου το προτείνω για τέτοιου είδους προβλήματα!

Δεν νομίζω τα HDD life και άλλα utilities να σε βοηθήσουν τόσο..

Link to comment
Share on other sites

παιδες καποιο λαθος εγινε και δεν καταλαβατε καλα τι ειπα δεν θελω ουτε partition να κανω ουτε τιποτα απο αυτα που αναφερετε,φιλε JimmyFox προσπαθω να πω οτι το προγραμμα λειτουργει κανονικα και δειχνει μονο τον 2ο δισκο σε τι θερμοκρασια ειναι αλλα δεν μου δειχνει τον 1ο δισκο που ειναι εκει το λειτουργικο σωστα,λοιπον ο 1ος ειναι SATA & o 2ο ειναι ATA και παραπεμπω παλι το site http://www.hddlife.com/eng/features.html πανω σε αυτο το θεμα..

Link to comment
Share on other sites

Δεν είναι κάτι το ανησυχητικό. Απλά το προγραμματάκι ίσως να μην αναγνωρίζει τον SATA controller της μητρικής σου. Γι'αυτό σου προτείνω να δοκιμάσεις το SpeedFan και το HD Tune που σου εμφανίζουν πληροφορίες για τον σκληορό.

Όσο για το post που έγινε περί partition κλπ, απλά μην δίνεις σημασία.

Link to comment
Share on other sites

Ωραια να σε ρωτησω κατι αλλο χθες εψαξα να βρηκα το SpeedFan οκ το εβαλα ολα καλα αλλα οταν μπηκα στο official site του προγραμματος και ειδα τα screnshots να παρω μια ιδεα τα εδειχνε ομορφα και αναλυτικα ελεγε ας πουμε CPU :..... και αλλες πληροφοριες το προγραμμα που κατεβασα εγω το μονο που αναφερει σωστα ειναι HD0 & HD1 &γραφει κατι TEMP 1 τοσους βαθμους TEMP 2 .... TEMP 3.... & TEMP ..... ψαξε βγαλε ακρη στην τελικη και το στελνω να το δεις θα μεγαλωσεις το μεγεθος και θα καταλαβεις τι λεω..

:014:

post-2120-1442174107,0112_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Οκ να σαι καλα απλα μου φαινετε περιεργο να τα δειχνει πολυ διαφορετικα,μαλιστα το TEMP 3 εχει λεει 127C αν ειναι δυνατον αυτο τι ειναι τελος παντων thanks για την βοηθεια και συνεχιζουμε

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.