Jump to content



ZALMAN 7700 Cu. Μια .. ιστοριούλα


Iannis

Recommended Posts

Πηγαίνω στου αδερφού μου για καφέ ένα απόγευμα και κάνουμε έρευνα αγοράς για μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή στα on-line μαγαζιά. Το μηχανάκι , ένας Prescot 3,2 από αυτά που πουλάνε οι αλυσίδες των ηλεκτρικών συσκευών (το αδέρφι δεν ρώτησε όταν το πήρε) Ο θόρυβος και οι θερμοκρασίες δεν σας περιγράφω ειδικά για το πρώτο. ( άπειρα db και 62 C idle η CPU).

Άσε αδερφέ λέω θα σε κάνω μάγκα. Είχα μια Zalman 7700 Cu και του λέω θα σου λύσω το πρόβλημα. Βγαίνει η stock βάζω AS-5 και αρχίζω να βιδώνω της δυο βίδες που συγκρατούν την ψύχτρα πάνω στη cpu. Διαβάζω τις οδηγίες και λέει το χαρτί σφίξατε τις βίδες μέχρι να κολύσει εντελώς το έλασμα στο πρόσθετο στήριγμα .

Σφίγγω και εγώ και μετά ανοίγω το PC. Το μεγαφωνάκι του υπολογιστή έκανε σαν σειρήνα ασθενοφόρου και φυσικά το μηχανάκι δεν μπουτάριζε.

ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ

ΔΙΑΛΕΓΕΤΕ ΤΙΣ ΚΟΝΤΕΣ ΒΙΔΕΣ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑΣ

Τα αποτυπώματα της ερωτικής επαφής της βίδας με το PCB φαίνονται στη φωτό (8α την βάλω αργοτερα)

ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΗΤΡΙΚΗ ΠΟΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ???

Βασικα socket-478 με ήχο on-board και LAN αυτά τα λίγα

PS Ξέχασα την λέξη ‘’ Πονεμένη ’’ από τον τίτλο

post-460-1442174104,7207_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

αν δεν ειναι τα βαθουλωματα βαθια και απλα "βιασες" μονο το επιφανιακο κυκλωμα τοτε με ενα κολυτηρη και προσοχη φτιαχνετε!

Εκτός απο κολυτηρι θα χρειασθώ και το μικροσκόπειο του φιλου μου του οφθαλμιατρου που κανει εγχειρησεις καταράκτη. Λιγο ακομη και θα την περναγα σουβλακι τη μητρικη αχαχαχαχ

Link to comment
Share on other sites

Κρίμα μαμακία ,τέσπα εσύ να είσαι καλά και τα υπόλοιπα λύνονται .Κυκλοφοράνε μπόλικες πάμφθηνες από τη στιγμή που δεν πρόκειται να γίνει υπερχρονισμός. Καλύτερες τιμές της περι;oδου που διανύουμε θα βρεις στο chipshop και eshop και αν αισθάνεσαι τυχερός πέρνα μία βόλτα και από το stock του Πλαισίου

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.