Jump to content



Όσοι πιστοί του socket A, τρεχάτε...


outlaw

Recommended Posts

Λοιπόν αυτή η παραγγελία σήμερα απο το e-shop έκρυβε και άλλη έκπληξη και μάλλον ευχάριστη....αφού βρέθηκε το 24->20 ανταπτοράκι είπα να το συναρμολογήσω εν μέρη να δώ ένα post και όταν πάρω σκληρό-κουτί να συνεχίσω....πιάνω τον επεξεργαστή (sempron 2800+ 73€....δόστε βάση) και μου έκανε εντύπωση το κεφάλι του πυρήνα....φτυστός barton...."δεν μπορεί" λέω, θα ναι κανάς κομένος...κοιτάω το steping, ένα άσχετο KDxxxxx και 2800+ Sempron τυπωμένο...."δε βαριέσαι"....όπως είπε ο ea6gka "τα τσούζουν τώρα τελευταία στην AMD, ποιός έχει καιρό να κόβει πυρήνες"....βάζω μπρός και τι να δω....12x multi (12x166) και 512Κ L2 cache....καραμπάμ 3000+ με ταμπέλα 2800+ αλλά το κυριότερο και με τιμή 2800+.

Link to comment
Share on other sites

Δεν είναι για μένα...σιγά μην μου καθότανε τέτοια καλή. Ως συνήθως σε λογιστή πάει που θα τρέχει word+exel+internet. Και η 1 απο τις 2 twinmos που ήρθανε είναι UTT....

Link to comment
Share on other sites

Ρε φιλαράκο δεν πας να πάρεις 4-5 qtec, 10 τουίνμος και 5 επεξεργαστές 64μπιτους .Δώσε μου εμένα τα χειρότερα κομμάτια. Τι είναι αυτός ρε? Εγώ λέω να τους τον επιστρέψεις.... Και για να δεις το τύπος είμαι προτίθεμαι να τον επιστρέψω εγώ

Link to comment
Share on other sites

schumifer μην κουράζεσαι εσύ εμένα δεν έχω πρόβλημα θα βρεθώ κατά τα εκεί μέρη τυχαία...

αυτά είναι.αχ και να μπέρδευαν την fx-5200 μου με μια 6800gt...

φίλε outlaw αν ξαναπάς ειδοποιήσε με...

Link to comment
Share on other sites

Ρε τσιμπα εναν κανονικο 2800 και κρατα αυτον για σενα και την TwinMos αν θες... :p

Το σκέφτικα και αυτό αλλά τον barton μου δεν νομίζω να τον φτάσει οπότε τσάμπα χρήματα. Την Twinmos-UTT θα το σκεφτώ αφού θα παίξουν 166 2.5-3-3-7 όλα με 2.6v (κάτω του default οι μνήμες) και είναι ψιλοαμαρτία.

Link to comment
Share on other sites

Φέρε τη cpu μου πίσω...

Κοίτα να δεις πως την πατάς καμιά φορά...

Εχθές το βράδυ τα κοιτούσα (sempron & 8rda+) και αν είχα την πιστωτική μαζί μου θα περνα από δυο. Δε βαριέσε λέω άστο για σήμερα το βράδυ..... :075:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.