Jump to content


SLI απορίες!


Necro

Recommended Posts

παιδια αν βαλω μια καρτα τώρα και επειτα αγορασω αργοτερα μια ιδια τι πιθανοτητες εχουν να εχουν προβλημα με το bios>??αν εχουν ασυμβατοτητα στα bios πως θα τα flasharw(τη παλαιοτερη??)μηπως να παρατησω το sli?

Link to comment
Share on other sites

Γιατι να εχουν αυμβατοτητα στο ΒΙΟS? Απο την στιγμη που θα προοριζονται για SLI και θα ειναι ιδιες δεν θα υπαρχει κανενα προβλημα.

Οσο για την δευτερη ερωτηση εγω θα σου προτεινα να παρατησεις το SLI τσαμπα λεφτα.

Link to comment
Share on other sites

''Οσο για την δευτερη ερωτηση εγω θα σου προτεινα να παρατησεις το SLI τσαμπα λεφτα.'' Ευχαριστω που απαντησες.Θα φτιαξω που θα φτιαξω νεο συστημα, το κανω οσο πιο δυνατον καλυτερο και για τους καιρους που ερχονται!Να σου πω κατι?Και κατι καινουργιο να βγει και να πεις τι το θελα το sli και παλι παιρνεις μια καρτουλα γραφικών τωρα και αν δεις αργοτερα οτι δε θα σε καλυψει το πουλας σε καποιον που αρεσκεται στη ιδεα και παιρνεις κατι νεο που σε καλυπτει εσενα!και εξαλλου οταν λεω αργοτερα εννοω πχ τα Χριστουγεννα, οχι μετα απο 1-1,5 χρονο που θα εχει βγει νεα γενια καρτων;)

Link to comment
Share on other sites

ναι οντως η καρτουλα καλη ειναι!!!ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΧΙ!......ποια νεα γενια ρε ακομα τη φτιαχνουν αυτη χαιρω πολυ μετα απο ενα εξάμηνο που θα βγουν οι αλλες βαζεις 2χ6800γgt το κρατας αλλο λιγο και μετα ετσι οπως ειναι το δινεις αλλου πακετο!

Link to comment
Share on other sites

Οταν θα δεις οτι μια πχ. GeForce 6800U βγαζει 80000 score στο aquamark και 2x6800U σe SLI βγαζουν 160000 η εστω 150000 τοτε ναι αξιζει να παρεις SLI τωρα ειναι κοροιδια.

Τα παραδειγματα ειναι αυθαιρετα θελω να πω οτι οταν οντως θα υπαρχει διπλασιασμος επιδοσεων ε ναι τοτε αν τα εχεις σκαστα.

Link to comment
Share on other sites

σε ένα μήνα παρουσιάζει η nvidia το καινούριο chip....

και σε 6 μήνες που λες θα έχουν βγει στην αγορά, η κάρτα σου θα είναι πολύ καλή όπως η δικιά μου...

το πρόβλημα που βλέπω εγώ είναι ότι έχεις agp και θέλεις να πάρεις σύστημα με pci-e....

Link to comment
Share on other sites

μπορείς να πάρεις dfi απλή χωρίς sli.....

νομίζω οι μητρικές τις Ατι θα είναι άλλου τύπου.... για το αντίστοιχο sli by Ati

εγώ πάντως, επειδή έχω 6800 gt agp, θα πάρω 939 αλλά με agp..... με dual core......

ή θα πάρω msi ή περιμένω την έκδοση της dfi....939 agp....

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.