Jump to content



tv-out+dvd ταινια : δεν στεριωσανε ποτε. Καμμια ιδεα;


Avatar

Recommended Posts

Προσπαθω με το tv-out να δω μια ταινια στην τηλεοραση μου. Ολα δουλευουν σωστα, οταν ειμαι στο desktop, οταν παιζω κλιπακια βιντεο (ολα, Mpeg,avi,xvid,divx και τα ρεστα) αλλα οταν βαζω μια ταινια dvd, ολα ειναι οκ εκτος απο το παραθυρο που παιζει η ταινια το οποιο ειναι μαυρο. Και φυσικα, αν το μεγιστοποιησεις γινονται ολα μαυρα. Αποσο θυμαμαι κατι παρομοιο ειχε και με την παλια μου καρτα γραφικων (τουτη εδω ειναι chaintech) αλλα οταν πειραζα τα χρωματα -φωτεινοτητα, αντιθεση και γαμμα- εφτιαχνε. Αυτο εδω εχει μουλαρωσει, δεν καταλαβαινει τιποτα. :101:

Εχει κανεις καμμια ιδεα;Εχει αντιμετωπισει κατι παρομοιο;

Link to comment
Share on other sites

Άνοιξε και τις 2 οθόνες με clone (monitor και tvout) και βάλε ένα dvd. Θα δείς οτι στο monitor θα παίζει ενώ στο tvout οχι. Έχει να κάνει με το ποιό απο τα 2 έχεις ορίσει σαν ΚΥΡΙΑ οθόνη. Κάνε την τράμπα και όρισε το tvout σαν κύρια οθόνη και το monitor σαν 2η και θα δείς οτι θα παίζει το dvd στην τηλεόραση και η μαυρίλα στο monitor.

Link to comment
Share on other sites

Παρατηρησα κατι αλλο : που και που το βγαζει σωστα, αλλα μια μεθοδος που μου δουλευει στανταρ τωρα ειναι (κατα τυχη το βρηκα) να βαζω κανονικα clone την οθονη ως secondary και σε κατι advanced settings powerdvd καπου εχει μια επιλογη "Fullscreen on secondary device" και τοτε ξεκιναει την τηλεοραση με fullscreen (οταν εχω ηδη ανοιχτο το powerdvd) και δειχνει μια χαρα. Βεβαια, αν κανω το λαθος και βγαλω το fullscreen στην tv και δειξει το desktop, παλι δεν δειχνει. Anyway ελπιζω να μην βγαλει κανα αλλο προβλημα.

Link to comment
Share on other sites

Πρόβλημα (flickering) αντιμετωπίζω και εγώ με το tv-out μιας ATI-9550. Βασικά και στο τέρμα να βάλω το flicker removal, αυτό δυστυχώς παραμένει. Παλιότερα με μια GeForce 2 δεν είχα κάτι αντίστοιχο.

Έχει να κάνει με τους drivers (latest catalyst); Ίσως, who knows. Ευτυχώς το πρόβλημα είναι σε μικρό βαθμό και μπορείς να δεις ταινία dvd (σε full screen), αλλά δεν παύει να είναι εκνευριστικό.

Link to comment
Share on other sites

Αν και οι ΑΤΙ στο Tv-out παραδοσιακά υπερέχουν, παίζει ρόλο και η υλοποίηση. Ας πούμε εγώ παλιά με μια Rage Fury είχα καλύτερο TV-OUT και μάλιστα ταυτόχρονα σε ΤV και PC, ενώ ας πούμε με την FX5900XT των 200 ευρώ που είχα πάρει κατόπιν, χειρότερη εικόνα και μόνο σε TV ή μόνο στο PC.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.