Jump to content



Ποια ειναι η γνωμη σας γι' αυτο το συστημα;


stefangi

Recommended Posts

Γεια σας και απο 'μένα! Ειναι η πρώτη φορά που γράφω στο φορουμ αυτο για να σας ζητήσω τη γνωμη σας για το συστημα που θελω να αγορασω. Βασικό κριτήριο της επιλογής που έκανα ήταν ο μικρότερος θόρυβος και η καλές επιδοσεις.

Εχουμε και λέμε

Κουτι: Thermaltake VA8000BWS ARMOR

τροφοδοτικό: ENERMAX EG495AX-VE(W) 485W NOISE TAKER

CPU: Intel P4 540 (3,2 Hz, 800MHz)

Cooler: THERMALTAKE SONIC TOWER

RAM : 2 x 512 DDR2 (533MHz)

M/B: ASUS P5GD2 DELUXE

ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ: SAPPHIRE RADEON X600PRO 256 ή

PROLINK PIXELVIEW NVIDIA GeForce PCX 6600

(δεν ενδιαφέρομαι για παιχνιδια)

H/D: μαλλον θα επιλεξω καποιον S-ATA maxtor.

Τι λετε; Θα ήθελα να μου πειτε τις παρατηρήσεις ή τις αντιπροτάσεις σας!

Thanks!

Link to comment
Share on other sites

Άμα θες για όσο το δυνατόν χαμηλότερο θόρυβο και αμα θες να πιάσουν τόσο τα χρήματα που θα δώσεις τότε θα πας σε ΑΜD Α64.

Αφ'ενός θα είναι πιο κρύος και ήσυχος, θα έχεις 64-βιτ αλλά και δυνατότητα αναβάθμισης σε Dual Core.

Τα υπόλοιπα μια χαρά τα βλέπω και για κάρτα γραφικώς οπωσδήποτε προτείνω GeForce 6600. Στο κουτί επίσης έχω ένσταση αλλά μάλλον τα κριτήριά σου είναι αισθητικά συνεπώς υποκειμενικά.

Υ.Γ. Καλώς ήλθες στο forum!!

Link to comment
Share on other sites

Κι εγώ για 6600 θα σου έλεγα αλλά να ξέρεις ότι είναι ένα από τα ποιό θορυβόδες εξαρτήματα του pcιού επομένος πήγαινε σε κάποια με παθητική ψύξη όπως αυτή η gigabyte GV-NX66256DP , αυτό είναι το link για να την δείς http://tw.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-NX66256DP.htm. Επίσης (προσωπική άποψη πάντα) για δίσκο: Maxtor - ταχύτητα, seagate - αξιοπιστία, western - ησυχία.

Link to comment
Share on other sites

μια χαρα τα βλεπω.. καλυτερα ομως να πας σε AMD που ειναι με 64bit η τον pentium 4 64bit (τον 640 πχ). τωρα δε ξερω κατα ποσο ειναι αθορυβη αυτη η ψυκτρα οποτε δε μπορω να σου πω για θορυβο.

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστω για τις απαντησεις σας.

Διαλεξα τον Ρ4 γιατι εχει L2 1ΜΒ ενω ο AMD εχει 512 ΚΒ. Λογικα δεν θα ειναι πιο γρηγορος;

Για τον φιλο που konos που αναφερε τις αυγοθηκες. Κι εγω το σκεφθηκα, αλλα πως, και που να τις βαλω; Θα εχει αποτελεσμα αν "ντυσω" τα δυο πλαϊνα του κουτιου;

Link to comment
Share on other sites

Δεν εχω καποια αλλη σελιδα αλλα αμα ψαξεις στα On line shop που εχουν "ψαγμενα" parts για υπολογιστες κατι θα βρεις.Παρομοια υλικα ομως θα βρεις μαλλον και σε μαγαζια με χρωμματα και σιδηρικα :D

Link to comment
Share on other sites

Για μονωτικά, ψάξε κανα μαγαζί με είδη αυτοκινήτου - φανοποιίας, και ζήτα 1 φύλλο αυτοκόλλητο μονοτικό καμπίνας - καπό. Εγώ πριν κάτι χρόνια είχα βρει σε 1 συνεργείο Alfa Romeo και είχα ντύσει το full tower. Πρακτικά το ίδιο αυτοκόλλητο υλικό με αυτά τα "επώνυμα" που χρυσοπουλάνε.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.