Jump to content



Αξιοπιστία ενδείξεων S.M.A.R.T.


assasine

Recommended Posts

Μόλις έβαλα το νέο μου δίσκο στον υπολογιστή. Είναι ένας Seagate 3160827AS. Τον προσάρτησα, έφτιαξα κατατμήσεις και τον μορφοποίησα σε ntfs. Άνοιξα το speedfan και μου έδειξε κάτι αναπάντεχο: το fitness είναι στο 50% τι στιγμή που αυτό του maxtor (με ενάμιση χρόνο ζωής) είναι στο 100%. Υπάρχει λόγος ανησυχίας ή δείχνει ότι του κατέβει το πρόγραμμα; :confused:

Link to comment
Share on other sites

όπα γι αυτό ο 40-άρης ο μπαρακούντας μου είναι στο 50%?

Νόμιζα επειδή τον είχα ξεσκίσει . Έβαλα όμως το hd regenerator και δεν βρήκε ούτε ένα μπαντ σέκτορα...θα το ψάξω λίγο αλλά αν ξέρετε κάτι παραπάνω πείτε. Ωρε και έχω ένα ακόμη seagate 200 που τον πήρα πριν από ένα μήνα...κ αυτός θα είναι στο 50% δλδ?ξενέρα.Το θέμα είναι πως τον έχω στο εξωτερικό usb κουτί και δεν μπορώ να τον τεστάρω με smart. Υπάρχει κάποια εφαρμογή να διαβάζει Smart από usb?

Link to comment
Share on other sites

Δοκίμασα και άλλα δύο προγραμματάκια αλλά έδειχναν το ίδιο. Και ένας παλιός σαραντάρης που δανείστικα από φίλο το ίδιο έδειχνε. Τι κ@λοεταιρεία αυτή η Seagate. Αφού παρέχει δυνατότητα SMART γιατί τόσα χρόνια δεν το υλοποιεί σωστά;

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.