Jump to content



Ποιά από όλες να επιλέξω;


illusion

Recommended Posts

Έχω έναν Atlon 2000 XP (Palomino core), σεmotherboard Asus A7V133-C και ψύκτρα Thermaltake volcano 6CU. Όταν ανοίγω το PC στο bios δείχνει system temperature ~26c και cpu temperature ~33c. Μετά από περίπου 40 λεπτά οι θερμοκρασίες αγγίζουν τους 42c και 65c αντίστοιχα. Αποφάσισα να αρχίσω την αναζήτηση για καινούρια ψύκτρα θεωρώντας αρκετά μεγάλη αυτή την θερμοκρασία και κατέληξα στις εξής: (θα με ενδιέφερε να έχω κάποια που θα χρησίμευε και σε περίπτωση αλλαγής socket χωρίς αυτό να είναι απόλυτο)

http://www.thermaltake.com/coolers/comboCool/cl-p0024tower112/cl-p0024tower112.htm

http://www.thermaltake.com/coolers/4in1heatpipe/cl-p0071SonicTower/cl-p0071.htm

http://www.thermaltake.com/coolers/4in1heatpipe/cl-p0114bigtyphoon/cl-p0114.htm

http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=141&code=005009

http://www.arctic-cooling.com/cpu2.php?disc=1&idx=15

http://www.akasa.com.tw/spec/coolers/spec_ak_827.htm

http://www.thermaltake.com/coolers/4in1heatpipe/cl-p0071SonicTower/cl-p0071.htm

Δεν με εναδιφέρει το overclocking. Απλά να έχω καλή ψύξη με τον μικρότερο δυνατό θόρυβο. Περιμένω γνώμες! Έχετε να προτείνετε κάποια άλλη;

Link to comment
Share on other sites

Από το να ψάχουμε εγχειρίδια ,δε μας λες μονάχος σου αν η μητρική σου έχει τρύπες γύρω από το σόκετ??Αν ναι τότε σίγουρα θα βρεις κάτι αξιόλογο και σε χαμηλή τιμή (30 ευρόπουλα περίπου) με συμβατότητα προς τα πάνω.(όχι ρ φούστη μου πάλι για την Silent Tower μιλάω. Spresv εσύ φταις για όλα)

Link to comment
Share on other sites

Κατα τη γνωμη μου η καλυτερη ψυκτρα ειναι η Coolermaster Hyper 6.Την ειχα πριν απο την υδροψυξη μου και ειχα τρομερα χαμηλες θερμοκρασιες για αερα.Τι socket ειναι ο amd σου?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.