Jump to content


Καταραμενη ΑΤΙ


sozirarak

Recommended Posts

Παιδια σας γραφω για ενα προβλημα μου αντιμετωπισα χτες, εχω μια ταπεινη radeon 9550 την πηρα πριν απο κανα 4μηνο και ειχα τους drivers 4.12 οπου ειχε μεσα το κουτι η sapphire μαζι με το catalyst control center. χτες οπου αγορασα το gta san andreas ειπα να βαλω τους 5.3 αλλα με που τους εβαλα αρχισαν τα δυσκολα, κολληματα, restarts, vpu recover errors. απενεργοποιω το agp fast write απο το smartgart και απο bios (οπως ειχα κανει και με τους 4.12) αλλα παλι τα ιδια προβληματα. μετα απο πολλα πειραματα στις ρυθμισεις της καρτας ειπα να βαλω το catalyst control center απο τους παλιους drivers και ως δια μαγειας το pc δουλεψε κανονικα (παντα βεβαια με disable to agp fast write) αλλα αυτην την φορα απενεργοποιησα και τα agp write & agp read οπου το smartgart χωρις το catalyst control center δεν τα εχει σαν επιλογες.

δηλαδη για να δουλεψουν οι drivers tis ATI πρεπει να εχουν οπωσδηποτε το catalyst control center? μου φαινετε λιγο περιεργο αυτο.

Link to comment
Share on other sites

δυστυχως το support για το απλο cp της ati εχει σταματησει . Οι δημιουργοι των catalyst ισχυριζονται οτι το απλο cp θα υπαρχει μονο μεχρι το τελος του χρονου . Δηλαδη ολοι οι δρομοι θα οδηγουν το ccc . Δεν λεω γινονται προσπαθειες βελτιωσης αλλα ακομα εχει πολυυυ δουλεια . Εαν συγκρινουμε το πρωτο ccc που βγηκε με το ccc των catalyst 5.6 ειναι η νυχτα με την μερα . Ελπιζω μεχρι το τελος του 2005 το ccc να εχει γινει οτι μας εχουν υποσχεθει . Εαν μεχρι τοτε δεν μπορει καποιος να ζησει με το σημερινο ccc ας δοκιμασει καποιους Modded οδηγους με αναβαθμισμενο cp και πολλες επιλογες για να επιλεξει και ο καθε gamer .

Link to comment
Share on other sites

Εγω ειμαι στον ενα υπολογιστη με radeon omega drivers 5.3 η 5,4 και εχω το ιδιο προβλημα με εσενα αν εξερεσεις ομως τα προβληματα που σου βγαζει.Παντως απο προσψπικης μου αποψης,μην ανυσηζεις για οτι λεει το control panel τα παιχνιδια εμενα μου τα πεζει εξερετικα (διαφορα με το smartgart δεν εχω δει)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.