Jump to content



Best 6800GT?(κατασκευαστης)


Necro

Recommended Posts

Επειδη προχωραει το θεμα της αναβαθμισης :016:

ηθελα να ρωτησω ποιος ειναι ο καλυτερος κατασκευαστης ειδα αυτην εδω την MSI (SLI ready) καθως η εταιρια αλλα και η τιμη της ειναι πολυ καλη και αναρωτιεμαι για την θερμικη συμπεριφορα της και για τις oc δυνατοτητες της.Ανοιξα καινουργιο thread(sry κιολας) γιατι ενω ειδα τα προηγουμενα, στην ουσια δε με καλυψαν.Η καρτα θελω να εχει pci-e & SLI.

Link to comment
Share on other sites

Δυο πολυ καλες εταιριες ειναι η Msi που ανεφερες και η Leadtek, που

προσφερουν πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης. Τωρα οσον αφορα για την θερμικη

συμπεριφορα οποιαδηποτε στιγμη μπορεις να αγορασεις ενα καλυτερο συστημα ψυξης. Παντος το συστημα ψυξης της Msi 6800GT ειναι πολυ καλο (με μεγαλες δυνατοτητες o/c)

Link to comment
Share on other sites

Εχω αυτη την ΜSI σε AGP και εχει καλη συμπεριφορα. Εγω την εχω στο low το cooler και ειναι μια χαρα. Τραβα κ oc κοντα σε ultra χωρις προβλημα. Λογικα το ιδιο ειναι κ σε PCIX. Κατι ασχετο: Δεν εχω βρει καρτα PCIX sli με Dsub. Ξερετε καμια? Γιατι ειναι ολες με 2 Dvi? Σπασιμο! :067:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.