Jump to content



Ριζική αναβάθμιση


DevilCry

Recommended Posts

Και ναι επιτέλους έκανα αναβάθμιση...¨Εχουμε και λέμε λοιπόν...Τα υπογραμισμένα είναι τα καινούργια.Τα άλλα ήταν απο το παλίο pc

Cpu:AMD Athlon64 3500+ Venice Cooled By ThermalRight Xp-120-->Fan:CoolMaster 120mm

M/b:ABIT Fatal1ty AN8

Ram:Ocz EL 1gb dc kit PC3200/400MHz High Performance (2.5-3-3-6)

Vga:LeadTeK 6600gt Extreme Version (550/1120 Default Speeds)

Hd:80 WD JB

Sound:SoundBlaster audigy Es

Dvd reader:ASus 16x

Cd-rw:Plextor 16/10/40A

Psu:Enermax eg495ax-ve(w) 485w Noise Taker

Case:Thermaltake Soprano

και last but not least

οθόνη:Eizo FlexScan L550

Μεγιά μου λοιπόν :p

Link to comment
Share on other sites

πολύ καλές επιλογές αν και για M/b πιστεύω οτι θα ήταν καλύτερη επιλογή ένα nForce4 SLI board, όπως η Asus A8N-SLI Deluxe που είναι και πιό φθηνή και με μεγαλύτερη δυνατότητα αναβάθμησης.

Link to comment
Share on other sites

Παρα πολυ καλες επιλογες καλοριζικα και καλοδουλευτα! Λογικα για να πηρες 6600GT μαλλον θα παιζεις... :p

Ψαρευουμε υποψηφια ανυποψιαστα θυματακια για unreal?????????? :082: :082: :082: :082:

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ!!!Η επιλογή για non-Sli m/b,είναι συνειδητή,διότι δεν ψήνομαι για Sli.(Δεν μου κάνει και τόσο κλικ που λέμε.)Τώρα η απάντηση στο αν παίζω,είναι θετική!Αλλά είμαι πλέον ποιο πολύ του single player.Οι εποχές του Cs και των mUltiplayer γενικώς δεν με συγκινούν και τόσο.(Λόγο Dialup σύνδεσης.Όταν έρθει με το καλό,η φθηνή Dsl,βλέπουμε :040: )

Link to comment
Share on other sites

Παίδες θέλω τα φώτα σας σε κάτι.Για να μην ανοίγω καινούργιο topic θα ρωτήσω απο εδώ.Έστησα κανονικά το σύστημα,έβαλα τα Win Xp Pr0 αλλά εντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα....Όταν πατάω στα win το κουμπί του turn off αυτά κάνουν επανεκκίνηση!Δεν κλείνουν με τπτ..Αναγκάζομαι να κλείνω το pc με το κουμπί του case...Το ποιο κουφό όμως είναι ότι σε ανύποπτη στιγμή ανοίγει μόνο του!!!!Ναι,καλά διαβάσατε... καμιά ιδέα?????

Link to comment
Share on other sites

Τελικά,όπως πάντα είχατε δίκιο..Στο Bios Το Wake-up By alarm ήταν disabled,αλλά το WAke-up by PME of PCI,ήταν enabled.Αυτό ήταν και η αιτία της "επανεκκίνησης", που στην ουσία δεν ήταν επανεκκίνηση αλλά κανονικό Shutdown,που επακολουθούσε αυτόματο wake-up :112: Με λίγα λόγια ταλαιπωρία στο σκλήρο δίσκο και μάλιστα σε επικίνδυνο σημείο.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.