Jump to content



παρα πολλα 9ρια ρε παιδια!!!!


princess

Recommended Posts

Λοιπον απο χτες το απογευμα κατι δεν πηγαινε καλα και το ολο πραγμα ξαφνικα σερνοτανε..... Αφησα το pc ανοιχτο ολο το βραδυ -εφτιαχνε μια ταινια με το movie maker και ναι, χρειαστηκε ολο το βραδυ χωρις να κανω τιποτα αλλο... Το πρωι το βρηκα να εχει τελειωσει μεν, να κολλαει δε, κι ενα restart.... Αυτο ητανε.... Φορτωνει μεχρι εκει που λεει verify pool dmi data η καπως ετσι και μετα αρχιζουν ατελειωτες σειρες απο 9ρια και παπα!!!!! Στην αρχη σκεφτηκα θερμοκρασια μια και ειναι χαμαμ εκει μεσα, το κλεισα και το ξανανοιξα το απογευμα που γυρισα, και μια απο τα ιδια! Η αληθεια ειναι οτι τον πηγαινα για φορματ μια και ειχε γινει ψιλοχαλια αλλα αλλο τον πηγαινα κι αλλο να χασω οτι εχω εκει μεσα! Δισκος δεν ειναι, γιατι το cd εγκαταστασης βλεπει το δισκο κανονικα και ξεκιναει.... Κατεβασα οτι ειχα τσιμπησει και τον ξαναπηγα στα defaults μπας και φιλοτιμηθει τιποτα.... Απο το cd Bootaρει κανονικα...Κατι εντυπωσιακο που να αλλαξε απο το προηγουμενο reboot πριν γινει αυτο δεν εκανα (εκανα update στο bios αλλα αυτο εγινε προχτες κι απο τοτε εχει κανει reboot τουλαχιστον μια φορα....) Εχει κανει ιδεα τι φταιει; Να ξαναπερασω απο πανω τα windows να σωσω κατι Mp3 και κατι αλλα που εχουν μεινει εκει; (ευτυχως που δεν αποθηκευω ποτε τιποτα εκει που ειναι το λειτουργικο!)

P4 στα 2.4, gigabyte sq800, 1gb ram... Για πειτε καμμια ιδεα.. Τουλαχιστον αν κατι πεθαινει εκει μεσα να μην φαω τη ζεστη να ξαναστησω τα xp δυο φορες!!!!! :102:

Link to comment
Share on other sites

οχι... βασικα τιποτα δεν εκανα ακομα (κανει πολυ ζεστη για να χωθω στο κλουβι τωρα) απλα ψαχνω το τι μπορει να φταιει πριν κανω οτιδηποτε.... Δε λεει να αρχισω να δοκιμαζω διαφορα θα λιποθυμησω εκει πανω... Να πεθαινει κατι ειναι πιθανο; (Το δισκο που φοβηθηκα πρωτο ας πουμε....). Παντως μετα την αναβαθμισητου bios bootαρε κανονικα..

Link to comment
Share on other sites

Το πιο πιθανό είναι ότι φταίει ο Δίσκος. Το μηχάνημα όπως είπες σερνόταν , το οποίο αν δεν έχεις κάνει άλλη αλλαγή , υποδηλώνει χαμηλές επιδόσεις εγγραφής/αναγνωσής .

Μια καλή αρχή είναι να βάλεις το HddRegenerator να δεις αν έχει error ο δίσκος. Το ότι τον βλέπει το cd εγκατάστασης δεν υποδηλώνει τίποτα άλλο για την κατασταση του πέρα από το ότι παίρνει ρεύμα και δουλευει το chip του.

Link to comment
Share on other sites

Λοιπον, ξαναπερασα τα xp απο πανω (αυτο με το fixmbr ηταν απο τα πρωτα που σκεφτηκα, γιατι ειχα διαγραψει προσφατα το part με το suse, αλλα και παλι ειχε ξαναbootaρει απο τοτε....), κι εσωσα οτι ηταν να σωθει, αν κι η εγκατασταση εγινε πολυυυ αργα.... Τωρα θα παει για φορματ μια και καλη βεβαια γιατι εχει γινει κολαση, κι εξακολουθει να κολλαει -δεν ανοιγει τo control panel, εχασε την καρτα δικτυου, γενικως εγινε χαλια... Αυτο το hddregenerator ειναι αξιοπιστο; Γιατι το hdlife μεχρι τωρα επιμενει οτι ο δισκος ειναι στο 98%.... Φτου αντε να ξαναπερναω xp τωρα...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.