Jump to content

Τηλεφωνία και ADSL με 14,75 €/μήνα, μόνο από την Forthnet


Recommended Posts

attachment.php?attachmentid=18052&stc=1&d=1196261534

forthnet-logo-2%5B1%5D.jpg

Η Forthnet, δίνει πραγματική αξία στα χρήματά σας και από 1ης Ιουνίου, «ανταλλάσει» το μηνιαίο πάγιο ΟΤΕ των 14,75 €/μήνα, με υπηρεσία σταθερής τηλεφωνίας ή broadband ADSL!

Η Forthnet, ξέρει από οικονομία και το αποδεικνύει με μια απίστευτη καλoκαιρινή προσφορά. Από 1ης Ιουνίου, με 14,75 €/μήνα, δηλαδή με όσο πληρώνετε για το μηναίο πάγιο ΟΤΕ χωρίς να λαμβάνετε καμιά υπηρεσία, μπορείτε πλέον να πραγματοποιείτε κλήσεις ή να σερφάρετε, μέσα από το ιδιόκτητο δίκτυο της Forthnet.

Αναλυτικά, ανάλογα με το τι επιθυμείτε, έχετε τις ακόλουθες επιλογές, αποκλειστικά μέσα από το ιδιόκτητο δίκτυο της Forthnet και μόνο με 14,75 €/μήνα, χωρίς άλλη επιβάρυνση:

• Είστε τύπος σταθερής τηλεφωνίας; απολαμβάνετε 200 λεπτά το μήνα αστικές και υπεραστικές κλήσεις προς τους αριθμούς όλων των δικτύων, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση!

• Είστε τύπος internet; απολαμβάνετε απεριόριστο broadband ADSL έως 24Mbps για 6 μήνες !*

Αν λοιπόν, σας φαίνεται περίεργο να πληρώνετε 14,75 €/μήνα πάγιο για το τίποτα, το ιδιόκτητο δίκτυο της Forthnet είναι στη διάθεσή σας. Τώρα, δώστε στα χρήματα σας πραγματική αξία και συνδυάστε την οικονομία με την ποιότητα, την αξιοπιστία και την εξυπηρέτηση που προσφέρει η Forthnet.

Oι παραπάνω προσφορές ισχύουν για νέους συνδρομητές, αφορούν τις περιοχές κάλυψης του ιδιόκτητου δικτύου της εταιρίας και ισχύουν μέχρι 1η Αυγούστου 2009.

*Μετά το πέρας του εξάμηνου, οι συνδρομητές περνούν αυτόματα στην υπηρεσία Forthnet ADSL Economy, με 24,90 €/μήνα.

Edited by viper
Link to comment
Share on other sites

Άλλαξε ο κολιός κι έβαλε τα ρούχα του αλλιώς. Αν το υπολογίσεις βγαίνει 19,82 το μήνα και αν είναι και νέα η γραμμή θέλει και τέλος ενεργοποίησης 49,90 ήτοι το μανίκι πάει στα 23,98 το μήνα. Τα συμπεράσματα του απλού λαού...

p.s. Αποκλειστικά από το δίκτυο της Forthnet. Οι υπόλοιποι έχετε κατουρήσει στο πηγάδι.

Edited by dimisd
Link to comment
Share on other sites

Άλλαξε ο κολιός κι έβαλε τα ρούχα του αλλιώς. Αν το υπολογίσεις βγαίνει 19,82 το μήνα και αν είναι και νέα η γραμμή θέλει και τέλος ενεργοποίησης 49,90 ήτοι το μανίκι πάει στα 23,98 το μήνα. Τα συμπεράσματα του απλού λαού...

p.s. Αποκλειστικά από το δίκτυο της Forthnet. Οι υπόλοιποι έχετε κατουρήσει στο πηγάδι.

+++ 24 Mbps

Link to comment
Share on other sites

Δηλαδή σε χαλάει να έχεις για 6 μήνες 24άρα και 200' ομιλίας με (έστω) 24€ το μήνα...;

Μπες λοιπόν στη Forthnet και δίνε μου εμένα το πάγιο και τις μονάδες αν θέλεις σώνει και καλά να τα πληρώνεις κάπου....

Link to comment
Share on other sites

κανεναν δεν τον χαλαει να δινει λιγοτερα αλλα οταν ο ΟΤΕ μειωσε τα παγια και διπλασιασε τις ταχυτητες το απαξιωσαμε με φρασεις του τυπου "και τι εγινε εγω δεν πιανω ουτε δυο"

ε και εγω λοιπον αφου δεν μπορω να ειμαι στο ιδιοκτητο "αφοδευσα πανω μου"

Link to comment
Share on other sites

δλδ ρε παιδια για να καταλαβω.. εγω που εχω το double-play 8α μηνει ετσι ??

δεν 8α αντιμετωπισω τπτ επιβαρυνσεις, ετσι ?

Εσύ δεν μπορείς να πας παραπάνω έτσι και αλλιώς.

Ούτε επιβαρύνσεις υπάρχουν.

Link to comment
Share on other sites

Και αν σου κάτσει... πρόβλημα με την Forthnet καλή τύχη και υπομονή.

Βασίλη, έχω 5 συνδρομές Forthnet (προσωπική, κοπέλας, αδερφού, κλπ) και το μόνο πρόβλημα που αντιμετώπισα ποτέ, ήταν οι 45 μέρες που έκαναν για τη μεταφορά του στο νέο σπίτι, κάτι που όμως είχα ενημερωθεί ότι θα πάρει τόσο, αλλά εγώ το θεωρώ πρόβλημα.

Με τον πΟΤΕ είχα πρόβλημα συνέχεια... με κάθε λογαριασμό... με κάθε τηλεφώνημα... Κι όσο για το adsl, δεν είναι απροβλημάτιστος. Διαβάστε και σε άλλα forums και θα δείτε ότι έχει άπειρα προβλήματα. Άλλωστε η Forthnet έχει 600.000 συνδρομητές που ΕΠΕΛΕΞΑΝ να την έχουν πάροχο, ενώ ο πΟΤΕ, 900.000, που όμως η μεγάλη τους πλειοψηφία, απλά ήταν στον πΟΤΕ και έβαλε adsl...

Link to comment
Share on other sites

Εσύ Γιώργο δεν είχες.

Ο Κώστας ( Voudas ) πόσο καιρό είχε γραμμή που δεν δούλεψε ποτέ και όλο... την έφτιαχναν ?

Ο φίλος μου ο Δημήτρης ( littlelouievegos @ insomnia.gr ) πόσο καιρό είχε γραμμή που δεν δούλευε και περίμενε ? Δύο-μιση μήνες για να λύσουνε το πρόβλημα το οποίο τυχαίως λύσανε, αφού τον είχανε με ISDN microfilter στο DSLAM ενώ είχε PSTN ( και το οποίο τους το είπε αυτός αφού τους είχε πρήξει στα τηλέφωνα, και έτυχε μετά από 2μιση μήνες να τον πάρουνε οι τεχνικοί την ώρα που ήταν στο DSLAM και κοιτάγανε την γραμμή του και του λένε στο τηλ "Ο κ. Χριστ... ? Είμαστε στο DSLAM και κοιτάμε την γραμμή σας, δουλεύουνε και τα 2 κανάλια της ISDN σας?"... απίστευτοι και όμως πραγματικοί.

Τα ίδια πάνω κάτω και σε άλλο φίλο μου στα Πατήσσια... πέρασαν 3 μήνες για την.... ενεργοποίηση της γραμμής, τους είπε ciao και πάπαλα ( και hell yeah, του στείλανε και αυτουνού να πληρώσει λογαριασμό παλιό που είχε ήδη εξοφλήσει ).

Ας παραβλέψουμε τα τυχόν προβλήματα με τις γραμμές ( που όλοι τα 'χουνε, αλλά στην χειρότερη των χείριστων περιπτώσεων στον πΟΤΕ δεν έχουνε κάνει πάνω από 15 μέρες ) [ η χειρότερη μας εδώ στα Β.Π. όταν παπάρες της ΕΥΔΑΠ έκοψαν ότι καλώδιο βρήκαν σε τρείς λεωφόρους της περιοχής και μας άφησαν σχεδόν όλους δίχως τηλ... ], πάμε σε κάτι πιο "απλό".

Το θέμα με τα pings εξωτερικού αλλά και εσωτερικού σε κάποιες ώρες, πότε θα τα φτιάξουνε ? Έχουνε περάσει 6 μήνες και βάλε και ακόμα φτιάχνονται.

Βάλε και την πάγια τακτική "ψαρέματος" με τους δήθεν ανεξόφλητους παμπάλαιους λογαριασμούς που διαλέγουνε τυχερούς σαν το τζόκερ μήπως τους κάτσει και δεν έχει τόσο παλιά απόδειξη στην άκρη ο συνδρομητής τους και πάρουνε extra tip για να πάνε βόλτα με την μερτσέντες την γκόμενα στην παραλιακή...

Είναι απαράδεκτοι οι άνθρωποι.

Όχι μόνο στην Forthnet, και σε πολλές άλλες συμπεριλαμβανομένου και του ΟΤΕ.

Link to comment
Share on other sites

Δηλαδή σε χαλάει να έχεις για 6 μήνες 24άρα και 200' ομιλίας με (έστω) 24€ το μήνα...;

Αν καταλαβα καλα δεν σου τα δινει και δυο μαζι σ αυτη την τιμη

"...μπορείτε πλέον να πραγματοποιείτε κλήσεις ή να σερφάρετε, μέσα από το ιδιόκτητο δίκτυο της Forthnet. "

Edited by VideoLatris
Link to comment
Share on other sites

στον πΟΤΕ δεν έχουνε κάνει πάνω από 15 μέρες

Σε κολλητό μου, σε ΕΤΑΙΡΙΑ, τους άφησαν 3.5 μήνες χωρίς τηλέφωνο, όταν πιά βρήκαν γνωστό τεχνικό στον πΟΤΕ και τους έφτιαξε τη βλάβη... Να μην πω που είχε πάει ο τζίρος τους μετά από 3.5 μήνες...

Είναι απαράδεκτοι οι άνθρωποι.

Όχι μόνο στην Forthnet, και σε πολλές άλλες συμπεριλαμβανομένου και του ΟΤΕ.

Συμφωνώ απόλυτα. Δεν είπα ότι οι άλλοι είναι μπουμπούκια και φταίει μόνο ο πΟΤΕ, απλά οι άλλοι προσφέρουν πολύ φθηνότερη υπηρεσία και δεν κοροϊδεύουν τον κόσμο και δεν του πούλησαν ISDN για να πλουτίσει ο Κόκκαλης και η Siemens την εποχή που όλη η Ευρώπη έβαζε ήδη ADSL... και πολλά άλλα....

Link to comment
Share on other sites

Το βασικό πρόβλημα στους περισσότερους παρόχους πλήν ΟΤΕ ( εκτός περιπτώσεων που δεν υπάρχουν ports, κλπ ) είναι στην ενεργοποίηση νέων γραμμών.

Ο φίλος μου ο Νίκος στα Πατήσσια είχε γίνει κάτι σαν beta tester χρόνου ενεργοποίησης τηλεφωνίας και ADSL των παρόχων πέρυσι lol.

Έκανε αρχικά στην Forthnet... και είδαμε τι πήρε :D

3 μήνες η Forthnet και τίποτα... Μετά λέει ας δοκιμάσουμε την On Telecomms... 2 μήνες στο περίμενε, μετά βρήκανε και δήθεν λέει μπλεξίματα και λάθη στα χαρτιά που εστάλλησαν από τον πΟΤΕ και θα έπαιρνε τάχα μου κανά μήνα παραπάνω... τους λέει άκυρο, άντε γειά...

Μετά λέει ας βάλω Vodafone που έβαλε και ένας φίλος του που μένει κοντά του και του την είχανε βάλει σχετικά γρήγορα ( 25 μέρες από την μέρα της αίτησης )... ε λοιπόν 2 μήνες περίμενε και πάλι ο Νικολάκης... μια μέρα το θαύμα! Έχω τηλέφωνο λέει ο Νικολής... αλλά internet συγχρονισμός καπούτ... Παίρνει στην βόδιαφον και του λένε έτσι είναι πρώτα ενεργοποιείται το τηλέφωνο και λίγο αργότερα το ADSL... μετά από άλλες 3 εβδομάδες ξυπνάει το πρωί και βλέπει το Link στο router αναμένο σταθερά... WOW έχω και internet λέει... αμ δε.

Δεν είχε, δεν έπαιρνε IP.

Τα κλασσικά τηλέφωνα στο support, του λένε πάλι το username & pass, τζίφος.

Του λένε να δοκιμάσει δήθεν άλλο router, και μετά αφού ούτε αυτό δούλεψε του πετάνε το άκυρο ότι φταίει λέει το καλώδιο ethernet που συνδέει το router με το PC ( LOL WTFBBQ :D )... ούτε αυτό ήταν φυσικά.... ε μετά από πολλά σούξου μούξου στο τηλέφωνο, 1 μήνα περίπου αργότερα ο Νικολάκης απέκτησε και internet από την βόδιαφον...

Και έζησε αυτός internetικά και εμείς καλύτερα :D

Για την εποχή ISDN... αφού τα ξέρεις, όπου κάνει κουμάντα και μπίζνες ο Κόκκαλης δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσει κάποια ευκαιρία να ξεφορτωθεί τις μαϊμουδιές της Intracom με τίποτα.

Στο ότι δεν ήρθε το DSL γρήγορα στην Ελλάδα δεν έφταιξε μόνο ο πΟΤΕ όμως. Τέσπα...

Τώρα πάντως ο πΟΤΕ τρέχει, και έχει ξεκινήσει εργασίες με εγκαταστάσεις mini-DSLAM & VDSL2 σε κάποιες περιοχές, αλλάζει καλώδια σε διάφορες προβληματικές περιοχές και γενικώς το ψάχνει το θέμα.Δεν έχουνε γίνει φυσικά οι επαγγελματίες που ονειρεύεται κανείς με το Ε κεφαλαίο αλλά κάτι κάνουνε.

Κλείνοντας αυτό που μου την έσπασε περισσότερο στην Forthnet κυρίως ( γιατί αυτή ήταν η μόνη αν δεν κάνω λάθος που είχε site που σου έλεγε την "αναμενόμενη ημερομηνία υλοποίησης του ιδιόκτητου δικτύου της στην περιοχή σου" ) για τα μεγάλα ψέματα στο θέμα του ιδιόκτητου δικτύου της...

Ιδιαίτερα για το σπίτι μου στην Σταμάτα που ανήκει στο αστικό κέντρο της Άνοιξης και τι δεν είδα... πρώτη φορά που κοίταξα το adslwizard.forthnet.gr έβγαζε ότι θα ήτανε έτοιμο τον Μάρτιο του 2007... και με παρότρυνε φυσικά να πάρω από τότες το πακέτο, με 1Mbps ταχύτητα και όοοοοοοταν έφτανε το δίκτυο τους εδώ να με βάζανε στα 24Mbps... Τον Φεβρουάριο η ημερομηνία στο site άλλαξε και πήγε Ιούνιος του 2007... τέλη Μαΐου ξανα-αλλάξανε την ημερομηνία σε Οκτώβριος του 2007... μέσα Σεπτέμβρη το πήγανε Νοέμβριος του 2007... όταν πλησίαζε αυτή η ημερομηνία επιτέλους... την μεταφέρανε σε Μάρτιος 2008... ο Μάρτιος έγινε Ιούλιος... και εν τέλει Καίσαρας.... αφού ακόμα αναμέννεται αυτό το δίκτυο τους εδώ.

Για μ@λάκες ψάχνουνε ?

Με τα μεγαλοπρεπή ψέματα τους θα είχα συμβόλαιο ενός έτους και θα είχα κάτσει αναγκαστικά όλο τον καιρό στα 1Mbps...

Η όλη φάση είναι ότι με έχουν πάρει τηλ για "διαφήμιση" κάμποσες φορές και μου τάζανε ότι έρχεται σύντομα το δίκτυο τους εδώ και λαγούς με πετραχήλια...

Link to comment
Share on other sites

Χαιρετώ όλους. Παρακολουθώντας τη συζήτησή σας θέλω να επέμβω λίγο και να σας πω, οτι εγώ που έχω HOL και δεν είχα ουδέποτε πρόβλημα, δεν σημαίνει οτι κάποιος άλλος στη HOL δεν έχει αντιμετωπισει προβλήματα ίσως και χειρότερα από αυτά που αναφέρατε μέχρι τώρα. Αυτοί λοιπόν που αντιμετωπίζουν προβλήματα με τις εταιρείες τι θα λένε; Τα καλύτερα; Φυσικά όχι. Εγώ πάντως νομίζω οτι όλα ξεκινάνε από το πολύ ''ποιοτικό'' δίκτυο του πΟΤΕ, που άρχισε να το εγκαθιστά συστηματικά από τον Β΄παγκόσμιο πόλεμο και μετά και από τότε ούτε που ασχλήθηκε να δει πως είναι σήμερα οι γραμές που πέρναγε π.χ. το 1954. Το πάγιο όμως δεκαετίες ολόκληρες τώρα, το απαιτεί και μάλιστα μην κόβοντάς το τι πετυχαίνει. Να προσλαμβάνει με ρουσφέτια υπεράριθμο κόσμο, να τον πληρώνει σίγουρα από αυτά τα δις που ξεζουμίζει από σενα και μένα, να κάνουν την πολιτική τους τα κόματα και να τους ψηφίζουμε και μεις ξανά και ξανά ικανοποιημένοι πλήρως. Μιλάμε για κράτος πρότυπο

Link to comment
Share on other sites

Το πάγιο όμως δεκαετίες ολόκληρες τώρα, το απαιτεί και μάλιστα μην κόβοντάς το τι πετυχαίνει.

Εδώ είσαι λάθος, γιατί αν παρακολουθούσες τα "δρώμενα" θα ήξερες ότι ο πΟΤΕ είχε σχεδιάσει κάποια πακέτα δίχως πάγιο, όπου οι τιμές του ήταν ίδιες ή και καλύτερες από των εναλλακτικών παρόχων, αλλά η ΕΕΤΤ δεν του τα ενέκρινε ( για το καλό του καταναλωτή βλέπεις δρα όλο αυτή η ΕΕΤΤ :054: )

@ George ( Wizard! )

Και οι εναλλακτικοί δεν είναι και τόσο δα αθώοι όμως ρε Γιώργη.

Αν υποτίθεται θέλουνε να παρέχουνε καλές υπηρεσίες, να μην έχουνε προβλήματα λόγω του κακού δικτύου του πΟΤΕ, και δεν είχαν σκοπό να παίζουν μπαλάκι τους πελάτες του με το "δεν φταίμε εμείς, φταίει ο ΟΤΕ" και το αντίστοιχο από την άλλη πλευρά, ας σκάσουνε χρήματα να φτιάξουνε πραγματικό ιδιόκτητο δίκτυο δικό τους και όχι κουραφέξαλα.

Edited by billpeppas
Link to comment
Share on other sites

Ψυχραιμια παιδια αφου ολοι ξερουμε οτι μενουμε στην Χωρα της Μπανανιας οποτε ΟΛΟΙ ειναι ενα μαυρο χαλι.Προσωπικα ειμαι χρηστης double play forthnet 1.5 χρονο τωρα και δεν ειχαμε κανενα προβλημα.Μπορω να πω αρκετες τραγικες ιστοριες που εζησα στην εποχη του OTE και να πουμε τραγικες ιστοριες για ολους τους παραχους αλλα δεν εχει κανενα νοημα.....

Link to comment
Share on other sites

σε λίγες μέρες θα έχω "τελλας" και σχεδόν τα ίδια λεφτά βγαίνει.....όλες η εταιρίες ίδιες είναι και με τα ίδια λεφτά ΜΟΝΟ ο ΟΤΕ θέλει καμια 120άρα το δίμηνο

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.