Jump to content



Πρόβλημα με δίσκο


s6_sot

Recommended Posts

Καλημέρα στο Forum... Ξαφνικά σταμάτησε να δουλεύει ο δίσκος μου... Δεν έχει "χτυπήσει" απλώς δεν δουλεύει (δεν ξεκινάει καθόλου). Υπάρχει σωτηρία ή να αρχίσω να κλαίω για τα αρχεία μου?

Ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Δοκίμασε για αρχή να του δώσεις αλλή τροφοδοσία γιατι μπορει να τα επαιξε το συγκεκριμένο καλώδιο ή το τροφοδοτικό . Αν μπορεις και σε αλλο υπολογιστή ακόμα καλύτερα. Τσεκαρε αν απο κάτω στην πλακέτα δεις τίποτα να έχει σκάσει ή μαυρίσει τίποτα ενδειξη βραχυυκλώματος.

Αν δεν βρεις ακρη και καιγεσαι για τα αρχεία σου και δεν σε ενδιαφέρει και τόσο η εγγύηση βρες έναν ίδιο δίσκο , ξεβιδωσε πλακέτα και κάνε σκάντζα και δοκίμασε. Θεωτητικά θα πρέπει να παίξει .

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ για την απάντηση. Δοκιμάστηκε και σε άλλον υπολογιστή και τα ίδια. Εμφανή σημάδια καψίματος δεν έχει... Μόνο η πλακέτα κάτω θέλει αλλαγή?? Και αυτή πρέπει να είναι από ακριβώς ίδιο δίσκο?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.