Jump to content

1st O.M.G. event !!! (Overclocking - Modding - Gaming)


Recommended Posts

attachment.php?attachmentid=18051&stc=1&d=1196261534

attachment.php?attachmentid=27284&stc=1&Αυτό το Σάββατο ένα πολύ ευχάριστο event , υπόσχεται να αλλάξει την καθημερινότητα σας.

Αν σας αρέσει το overclocking , το modding , το gaming , τότε η παρουσία σας στο συγκεκριμένο event είναι μονόδρομος.

23 Ιουνίου λοιπόν , ημέρα Σάββατο και ώρα 12:00, στην Πλατεία Κάνιγγος στο κεντρικό κτήριο του Εκπαιδευτικού Οργανισμού «ΟΜΗΡΟΣ», οδός Βερανζέρου 3.

Η είσοδος είναι ελεύθερη !!!

Το event θα συντονίζει ο παρουσιαστής του MAD TV, Δημήτρης Καρέτσος, ενώ κατά την διάρκεια του event θα μοιραστούν πολλά δώρα τόσο στους διαγωνιζόμενους όσο και στους παρευρισκόμενους!

Edited by TASOS
Link to post
Share on other sites

attachment.php?attachmentid=27284&stc=1&d=1340269301

Το συγκεκριμένο event διοργανώθηκε με συνεργασία του HwΒox με τον εκπαιδευτικό οργανισμό ΟΜΗΡΟΣ.

1ος Όροφος - Gaming

Το Call of Duty 4 ProMod είναι ένα από τα πιο αναγνωρισμένα First Person Shooter παιχνίδια παγκοσμίως. Δεκάδες χιλιάδες gamers συνδέονται καθημερινά στους servers του COD προκειμένου να δείξουν τις ικανότητές τους, να ανταγωνιστούν αντιπάλους από όλο τον κόσμο και να καλλιεργήσουν το ομαδικό πνεύμα. Εφόσον λοιπόν το COD4 θεωρείται σημείο αναφοράς στα FPS παιχνίδια, δεν θα μπορούσαμε παρά να προσκαλέσουμε τους καλύτερους. Απολαύστε τις 4 πιο ισχυρές Ελληνικές clan καθώς επιδεικνύουν το ταλέντο τους σε 5v5 μάχες. Όλα αυτά λαμβάνουν χώρα σε ένα στρατιωτικά καμουφλαρισμένο περιβάλλον που υπόσχεται να σας μεταφέρει μες στο παιχνίδι! Ποιος θα ανακηρυχθεί ο μεγάλος νικητής; Ελάτε να το διαπιστώσετε από κοντά και κατά την διάρκεια κερδίστε πλούσια δώρα. Το ίδιο ισχύει φυσικά και για τις διαγωνιζόμενες clan - οι καλύτεροι gamers θα βραβευτούν με δώρα.

 

 

 

2ος Όροφος - Modding

Κάντε ένα διάλειμμα από το gaming γιατί το HwBox O.M.G Event έχει κι άλλους ορόφους. Γνωρίζετε τι σημαίνει modding; Και πιο συγκεκριμένα, τι σημαίνει case modding; Όταν το μεράκι συναντά τις τεχνικές δεξιότητες και οι εργοστασιακές υλοποιήσεις των εταιρειών του χώρου καταντούν βαρετές, ξεκινά δουλειά ο modder. Κοπίδια, σέγα, εξοπλισμός υδρόψυξης, λάμπες φωτισμού, ατελείωτο sleeving και εξωπραγματικές εργατοώρες είναι μόνο μερικές από τις προκλήσεις που καλείτε να αντιμετωπίσει. Όμως το τελικό αποτέλεσμα και η αναγνώριση του κόσμου είναι αυτά που θα τον δικαιώσουν και θα του δώσουν το έναυσμα για να ασχοληθεί περισσότερο και να βάλει μπροστά ακόμα πιο "τρελές" ιδέες. Στον όροφο αυτό θα συναντήσετε χειροποίητα ή τροποποιημένα κουτιά από τους καλύτερους Έλληνες modders. Μην διστάσετε να τους ρωτήσετε ό,τι θέλετε - εξάλλου βρίσκονται εκεί όχι μόνο για να παρουσιάσουν τα δημιουργήματά τους αλλά και για να λύσουν τις όποιες απορίες έχετε. Οι modders που εσείς μέσα από ψηφοφορία θα επιλέξετε και με την βοήθεια μιας επιτροπής απο την Intel Hellas, θα κερδίσουν πλούσια δώρα (1ος Intel SSD 520 240GB, 2ος Xilence Interceptor Pro, 3ος CM Storm Enforcer, 4ος CM 690 II Advanced BW). Παράλληλα στο ίδιο επίπεδο μπορείτε να δείτε ζωντανά γραφίστες του Εκπαιδευτικού Οργανισμού «ΟΜΗΡΟΣ» να δημιουργούν πάνω σε κουτιά Η/Υ, αλλάζοντας ολοκληρωτικά την εμφάνιση και τον χαρακτήρα τους. Ο καλύτερος ύστερ απο ψηφοφορία θα κερδίσει ένα notebook με Intel Ci5 επεξεργαστή! Μετά το τέλος του event τα συγκεκριμένα κουτιά θα "γεμίσουν" με hardware και θα γίνουν δωρεά στον ΜΚΟ Φροντίδα.

 

 

 

3ος Όροφος - Overclocking

Overclocking. Μία ιδέα που ξεκίνησε στις αρχές της δεκαετίας του '90 από φανατικούς gamers που δεν είχαν στην κατοχή τους υπέρογκα ποσά για ακριβές αναβαθμίσεις hardware, οπότε αποφάσισαν να εκμεταλλευτούν στο έπακρον τις δυνατότητες του απλού τους υπολογιστή. Όμως κάθε εξάρτημα του ηλεκτρονικού υπολογιστή χρειάζεται ρεύμα για να λειτουργήσει. Όσο λοιπόν ανεβάζουμε την ταχύτητα ενός εξαρτήματος, τόσο πιο πολύ ρεύμα πρέπει να του δώσουμε για να λειτουργήσει σταθερά. Στην προσπάθειά τους να ανεβάζουν όλο και πιο πολύ την ταχύτητα και συνεπώς την τάση λειτουργίας των υποσυστημάτων του υπολογιστή, οι overclockers συνάντησαν ένα τεράστιο εμπόδιο, την θερμοκρασία. Έτσι άρχισαν να μπαίνουν στο παιχνίδι οι εναλλακτικές μέθοδοι ψύξης, ξεκινώντας από την ποιοτική αερόψυξη και την υδρόψυξη, συνεχίζοντας με ξηρό πάγο (-70°C) και ιδιοκατασκευές που θυμίζουν μοτέρ ψυγείων και καταλήγοντας στο υγρό άζωτο και τους -190°C.

Μην ξεχνάτε όμως ότι το moto μας στο HwBox είναι "o/c on first boot". Δηλαδή με το που ανοίγουμε για πρώτη φορά τον υπολογιστή, ανεβάζουμε και την ταχύτητά του μιας και είμαστε ειδικοί σε οτιδήποτε έχει να κάνει με το overclocking. Για αυτό επιστρατεύσαμε έξι overclockers, 450 λίτρα υγρό άζωτο και πανάκριβο hardware με μοναδικό στόχο την κατάρριψη παγκόσμιων ρεκόρ!

 

 

 

4ος Όροφος - Roof Garden Party

Κατά την διάρκεια του event, στην οροφή του κτηρίου θα εξελίσσεται το Roof Garden party με φαγητό και drinks για όλους. Την ίδια στιγμή που απολαμβάνετε εδέσματα μπορείτε να παρακολουθήσετε body painting, γλυπτά από βούτυρο κάτω από τους ήχους διαφόρων DJ! Δυστυχώς όμως καθετί ωραίο φτάνει κάποια στιγμή στο τέλος του. Μετά τις 20:00 που θα τελειώσει το event λοιπόν, σας περιμένουμε όλους στην ταράτσα για να συνεχιστεί το Roof Garden Party υπό την παρουσία όλων σας. Άλλωστε μετά από μια τόσο συναρπαστική μέρα γεμάτη δεκάδες δώρα και εκπλήξεις, σας αξίζει και λίγη ξεκούραση, σωστά;

http://www.hwbox.gr/news/16843-hwbox-1st-o-m-g-event-2012-overclocking-modding-gaming.html

http://www2.omiros.gr/861/νέα/το-πρώτο-omg-event.html

post-5-1442175689,9317_thumb.jpg

Link to post
Share on other sites

Από το επίσημο site:

" Η κοινότητα hwbox.gr σε συνεργασία με την Εκπαιδευτικό Όμιλο "ΟΜΗΡΟΣ" παρουσιάζει το πρώτο Overclocking - Moding - Gaming event στην χώρα μας."

Θα φανώ κακός αν πω ότι η λέξη "πρώτο" είναι υπερβολή?

Γιατί κάτι τέτοιο έχει γίνει πάνω από μια φορά ήδη με τα Athens Digital Week, που η κοινότητά μας υποστήριζε και διοργάνωνε.

Τι λέτε και οι υπόλοιποι?

Link to post
Share on other sites

" Η κοινότητα hwbox.gr σε συνεργασία με την Εκπαιδευτικό Όμιλο "ΟΜΗΡΟΣ" παρουσιάζει το πρώτο Overclocking - Moding - Gaming event στην χώρα μας."

Θα φανώ κακός αν πω ότι η λέξη "πρώτο" είναι υπερβολή?

Γιατί κάτι τέτοιο έχει γίνει πάνω από μια φορά ήδη με τα Athens Digital Week, που η κοινότητά μας υποστήριζε και διοργάνωνε.

Τι λέτε και οι υπόλοιποι?

Προσωπική μου άποψη , με τη λέξη πρώτο , προφανώς εννοούν πρώτο τέτοιου είδους event που διοργανώσει το hwbox με τον ΟΜΗΡΟ ... και όχι πρωτό τέτοιου είδους event γενικά.

Είναι γνωστό νομίζω στην πλειοψηφία των ανθρώπων του χώρου της τεχνολογίας η/υ , ότι αυτού του είδους τα event καθιερώθηκαν μέσω του Athens Digital Week.

Ας μήν σταθούμε όμως σε εκφράσεις και γραφόμενα (ατυχή ή μή).

Ας σταθούμε στο γεγονός αυτό καθ'αυτό , το οποίο είναι αρκετά σημαντικό να γίνεται , και ειδικά στις περιόδους και καταστάσεις που βιώνουμε όλοι μας.

Είναι χαρά , είναι ευκαιρία για τους λάτρεις του χώρου και εύχομαι να έχει μεγάλη επιτυχία.

Edited by TASOS
Link to post
Share on other sites

Από οτι λένε σπάσανε αρκετά ρεκόρ και σε φωτό είδα αρκετές γνωστές φάτσες με πρώτο και καλύτερο διπλα σε κάτι ημίγυμνες τον γνωστό "ξυρισμένο"........

Edited by Greek
Link to post
Share on other sites
Από οτι λένε σπασανε αρκετά ρεκόρ και σε φωτό είδα αρκετες γνωστές φάτρες με πρώτο και καλύτερο διπλα σε κάτι ημιγυμνες τον γνωστό "ξυρισμένο"........

Όλες οι γνωστές φάτσες θες να πεις.

Εγώ πάντως στις περισσότερες φωτό που είδα, πρώτη μούρη ήταν ο Mortisboy.

Και κάτι άλλο που εντόπισα που σχετίζεται με το πρώτο post μου.

Αυτή τη φορά το λένε πιο ξεκάθαρα:

Παρατηρώντας ότι δεν έχει διοργανωθεί ποτέ κάτι παρόμοιο στην Ελλάδα, το HwBox σε συνεργασία με τον Εκπαιδευτικό Οργανισμό «ΟΜΗΡΟΣ» σας παρουσιάζει με μεγάλη περηφάνια το πρώτο O.M.G Event! Μια διοργάνωση που τα έχει όλα: Overclocking, Modding, Gaming και πλούσια δώρα!

Δεν χρειάζεται σχόλια.Όποιος γνωρίζει, απλά γνωρίζει. ;)

Link to post
Share on other sites

Τάσο, ευχαριστώ για το ποστ :) Σε είδα στο event αλλά μετά σε έχασα πάλι :D

Παίδες, δεν χρειάζεται πίσω απο όλα να υπάρχει συνομωσία, ούτε και το κάναμε επίτηδες, ούτε για προώθηση.

Νομίζω όπως έγινε το event, ήταν το πρώτο που έγινε στην Ελλάδα. Έχουν γίνει και άλλα event κατα καιρούς στο παρελθόν αλλά κανένα δεν τα έιχε όλα που είχε το OMG.

Κάποια είχαν μόνο overclocking, κάποια overclocking και modding, αλλά δεν θυμάμαι κανένα να τα είχε όλα. Ούτε να επισκιάσουμε το ADW θέλουμε ούτε τίποτα.

Όλοι μια μεγάλη ομάδα είμαστε και κινούμαστε στον ίδιο χώρο :) Κρίμα είναι να γίνονται τέτοιες σκέψεις :)

Λογικά σήμερα θα σηκώσουμε μια μεγάλη είδηση με πολλές εικόνες και report του τι έγινε εκει μέσα!

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.