Jump to content



Χαλασμενη μπαταρια λαπτοπ


Recommended Posts

Γειας σας παιδια πριν δυο μερες αποφασισα να χρησιμοποιησω την μπαταρια στο λαπτοπ (το χρησιμοποιουσα μονο με το ρευμα και την μπαταρια την ειχα αποθηκευμενη και γεμισμενη στο 100%) απο τι εχω παρατηρησει δεν μου δειχνει οτι εχει ξεφορτησει και οτι πρεπει να το βαλω στο ρευμα για να γεμισει η μπαταρια. Μολις φτανει περιπου στο 50 %  κλεινει το λαπτοπ δηλαδη εχει ξεφορτησει η μπαταρια . Μηπως ξερει κανεις να μου πει. Νομιζω  οτι εχει χαλασει η μπαταρια ή να του κανω ενα format. Περιμενω απαντησεις.

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα.
Η μπαταρία αποτελεί αναλώσιμο μέρος του laptop οπότε είναι λογικό και να χάλασε. (Σωστές φορτίσεις-αποφορτίσεις της μπαταρίας μεγαλώνουν την διαρκεια ζωής της) 
Πόσο καιρό την είχες στην ακρη? Επισης οταν αποφασίζεις να την βάλεις στην ακρη για αρκετό χρονικό διάστημα δεν την φορτίζεις ποτέ στο 100% αλλα στο 40%-50%.
Αλλοι λένε στο 80% γενικά θα ακούσες πολλές γνώμες.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.