Jump to content


Διαμοιρασμος ιντερνετ απο access point


d@mi@NOS

Recommended Posts

Γεια σας! 


Εχω ενα access point εξωτερικου χωρου το tp link  tl-wa5210g.


Θα ηθελα να λαβω wifi σημα απο φιλο σε απεναντι πολυκατοικια με το tp link και μετα να μπορω ασυρματα να περνω απο το tp link ιντερνετ στις ασυρματες συσκευες στο σπιτι. 


Μεχρι στιγμης εχω καταφερει μονο μεσω client mode να παρω δικτυο στο tp link και μετα μεσω καλωδιου utp στο pc. Αλλα ετσι δεν εκπεμπει το tp link wifi σημα να μπορω να συνδεσω και το κινητο ας πουμε.


Ειδα οτι αν το γυρισω σε access point mode εκπεμπει σημα αλλα δεν μπορω να κανω connect σε δικτυα και να βαλω κωδικο οπως στο client mode και να παρω ιντερνετ.


Προσπαθησα να κουμπωσω το utp καλωδιο απο το tp link σε ενα router της hol που ειχα (technicolor) αντι στο pc  αλλα δεν παιρνει ιντερνετ


Ευχαριστω!


Link to comment
Share on other sites

Δες αν υπάρχει WISP mode, με αυτό παίρνει σήμα ως client και το διαμοιράζει ως access point.

Αν όχι άσε το client συνδεδεμένο στο ρούτερ του γείτονα, βεβαιώσου ότι είναι συνδεδεμένο σε LAN θύρα για υπολογιστή στο technicolor, και κλείσε το dhcp στο technicolor.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Καλημερα φιλε trendy εκλεισα το dhcp και ολα λειτουργησαν κανονικα. Μετα δεχτηκε internet και μεσω του wifi που εκπεμπει εδωσα στο κινητο. 

Σε ευχαριστω πολυ φιλε!

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.