honda22 Posted January 13 Share Posted January 13 πριν 16 ώρες, το μέλος salde έγραψε: Καλώς όρισες! Πόσο θράσος! Να κατηγορεί την καλημέρα του ανθρώπου, ποιος; Ο τελειότερος μετρητής ακριβείας lockdown παγκοσμίως. Αυριο πάω Αράχωβα γράφει, σε 10 μέρες αυστηρό λοκδάουν στην Βοιωτία. Ετοιμαστείτε στην Αρκαδία πατριώτες. σίγουρα έχει έρθει κι Ομόνοια γιατί γράφουν σήμερα για κεντρικό τομέα αθηνών. Χόντα, μεγάλε, πες μας πού θα είσαι αύριο να τους προετοιμάσουμε. Κορωνόμετρο «Χόντας». Αρχηγούλη, κι εμείς χαρήκαμε με την επιστροφή του ασώτου. Ήρεμα με τα τζιφς, 140 ίντσες οθόνη χρειαζόμαστε για να χωρέσει η γάτα. Προς αυστηρό lockdown και η Σπάρτη | in.gr WWW.IN.GR Οι σχετικές επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται τις επόμενες ώρες από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας. 3 Quote Link to post Share on other sites
salde Posted January 13 Share Posted January 13 μια δρασκελιά από Βυτίνα. Νομίζω Δεκέμβριο είναι οι ελιές εκεί, ενώ όλους τους προηγούμενους μήνες ήταν χαμηλά, τους ήρθαν μονομιάς τα κρούσματα με τους εποχικούς που τους στοίβαζαν 20-20 σε κάτι δωματιάκια. 1 Quote Link to post Share on other sites
Rusty_Cookie Posted January 13 Share Posted January 13 H φετινή σοδειά : 2 2 Quote Link to post Share on other sites
salde Posted January 13 Share Posted January 13 ντισλάικ. Καλή δύναμη στους ανθρώπους. Είναι κι άλλα εκτός από ρύζι εκεί πέρα Κούκι; 2 Quote Link to post Share on other sites
Rusty_Cookie Posted January 14 Share Posted January 14 Τα πάντα όλα Σαλδιε μέχρι και οι εγκαταστάσεις της ΔΕΣΦΑ. 3 Quote Link to post Share on other sites
DEADLAZARUS Posted January 14 Share Posted January 14 πριν 21 ώρες, το μέλος honda22 έγραψε: Καλημέρα, team. 8 Quote Link to post Share on other sites
Seek & Find Posted January 14 Share Posted January 14 Καλημερες ρααααααααααααααααα! 4 Quote Link to post Share on other sites
Rusty_Cookie Posted January 14 Share Posted January 14 Μία ώρα πριν, το μέλος honda22 έγραψε: ασε μας και συ μωρή. Εδώ αποκλειστήκαμε στα χιόνια. 2 3 Quote Link to post Share on other sites
PetrosD Posted January 14 Share Posted January 14 Τί έγινε; Σε τί φάση είστε; Όλα καλά; 5 Quote Link to post Share on other sites
salde Posted January 14 Share Posted January 14 Ναι. Εσύ, όλα εντάξει; Κυριακή έχεις καμιά υποχρέωση; 2 2 Quote Link to post Share on other sites
p55 Posted January 14 Share Posted January 14 πριν 31 λεπτά, το μέλος PetrosD έγραψε: Τί έγινε; Σε τί φάση είστε; Όλα καλά; Περιμένουμε να χιονίσει μπας και δούμε άσπρη μέρα. Κατά τα άλλα, μια χαρά χάλια μαύρα. 3 2 Quote Link to post Share on other sites
salde Posted January 14 Share Posted January 14 2 minutes ago, p55 said: Περιμένουμε να χιονίσει μπας και δούμε άσπρη μέρα. Κατά τα άλλα, μια χαρά χάλια μαύρα. Όχι ρε συ λυπήσου με. Δεν έχω βάλει πετρέλαιο, θα με κρεμάσουν ανάποδα έτσι και χιονίσει εδώ. Γράφουν στη Μαδρίτη έδειξε -25, παρακαλάω να διάβασα λάθος. Εκτός αυτού, όχι χάλια τώρα. Να ετοιμάσεις σε παρακαλώ κάποιο περιποιημένο τζίφι, να το βάλεις εδώ το Σάββατο, έχουμε γιορτούλα μεγάλη στο ΠΟΘ την Κυριακή. Δύο τζίφια ξεχωριστά, γιατί είναι κι ο Ούλτρας. Πανηγύρι. Το ένα θα το ανεβάσεις από το Σάββατο, Κυριακή ο αρχηγούλης κι εγώ θα λείπουμε, τον πάω Αγρίνιο να μεταλάβει που θέλει. 1 2 Quote Link to post Share on other sites
Rusty_Cookie Posted January 15 Share Posted January 15 πριν 1 ώρα, το μέλος salde έγραψε: Δεν έχω βάλει πετρέλαιο Πουλάω i7 920 μπρο. 19.000 BTU μπρο. Με 12G triple chanel Mushkin Enchanced. Ψήσου. 3 2 Quote Link to post Share on other sites
honda22 Posted January 15 Share Posted January 15 πριν 12 ώρες, το μέλος Rusty_Cookie έγραψε: ασε μας και συ μωρή. Εδώ αποκλειστήκαμε στα χιόνια. https://img-9gag-fun.9cache.com/photo/aGpV1w0_460svvp9.webm 4 Quote Link to post Share on other sites
Rusty_Cookie Posted January 15 Share Posted January 15 Μικρό μου πόνι μικρό μου πόνι, Η άνοιξη ήρθε ξάνΑ, Παει το χιόνι, πάει το χιόνι λιώνει στα βουνά! Καλημέρα. 5 Quote Link to post Share on other sites
Seek & Find Posted January 15 Share Posted January 15 Καλημερα σας! 3 Quote Link to post Share on other sites
tommybertsen Posted January 15 Author Share Posted January 15 πριν 8 ώρες, το μέλος Rusty_Cookie έγραψε: Πουλάω i7 920 μπρο. 19.000 BTU μπρο. Με 12G triple chanel Mushkin Enchanced. Ψήσου. Να μην του πουλήσω εγώ έναν 8700Κ για να γίνει και με λιγότερα φράγκα; 2 Quote Link to post Share on other sites
Rusty_Cookie Posted January 15 Share Posted January 15 πριν 1 λεπτό, το μέλος tommybertsen έγραψε: Να μην του πουλήσω εγώ έναν 8700Κ για να γίνει και με λιγότερα φράγκα; Δεν είχα σκοπό να ζητήσω πανω απο 100 για cpu/ram/mobo και ίσως gpu από τον Σάλδιο. 2 2 Quote Link to post Share on other sites
tommybertsen Posted January 15 Author Share Posted January 15 πριν 2 λεπτά, το μέλος Rusty_Cookie έγραψε: Δεν είχα σκοπό να ζητήσω πανω απο 100 για cpu/ram/mobo και ίσως gpu από τον Σάλδιο. Τζάμπα του τα δίνεις, τον κοροϊδεύεις γιατί μετά θα τα δώσει στο ρεύμα, τς τς τς. Ενεργειακό τζάκι είναι ο 8700Κ μου σε σχέση με τον θερμοσυσσωρευτή σου 2 3 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts