Jump to content



Δυο combo pumps EKW στο ιδιo loop?


Koutport

Recommended Posts

Καλησπερα στο forum.

   Eχω μια custom υδροψυξη στην ASUS poseidon 1080ti με την EK-XRES 140 Revo D5 με το EK-CoolStream XE 120 (Single)της ΕΚW.

   Θελω να προσθεσω custom υδροψυξη και για τον Ι76950Χ γιατι με δεν ειμαι ευχαριστημενος με την υπαρχουσα υδροψυξη.

    Θέλω να ρωτήσω αν μπορώ να συνδέσω το kit  EKW-KIT RGB 360 (  https://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=37B-000B-00210     )  να δουλευει στον ίδιο loop με την κάρτα γραφικών.  Εάν θα λειτουργουν  δηλαδη ταυτόχρονα (θα προκαλεσει προβλημα η μεγαλη πιεση των 2 pumps)  θα ειναι καλυτερη η ψυξη λογω της γρηγοροτερης ταχυτητας που θα μεταφερεται το ψυκτικο υγρο? Το εχει δοκιμασει κανεις αυτο με δυο pumps?

 Ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

Καλημερα.

 

Μπορεις να τα συνδεσεις μεταξυ τους χωρις κανενα προβλημα , απλα δες τι fittings εχεις γιατι το κιτ ερχετε με 10/16 οποτε μπορει να χρειαστει να αλλαξεις αυτα που εχεις ηδη.

 

Οσο για της 2 αντλιες, αρκετοι το εχουν κανει χωρις προβλημα απο την στιγμη που ειναι ιδιες (διαφορετικα η πιο δυνατη θα γεμιζει το res της αλλης πριν προλαβει να το αδειασει). Σε θερμοκρασιες δεν κερδιζεις διοτι το ψυκτικο περναει πιο γρηγορα απο τα μερη οπου ανεβαζουν θερμοκρασια(cpu,gpu) αλλα επισης και απο αυτα που το ψυχουν(ψυγειο) .

 

Εγω στην θεση σου η θα κραταγα την μια αντλια εκτος συστηματος για back up ή θα αγορασα απλα κομματι κομματι οτι χρειαζομαι απο τα υπολοιπα.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.