nestoxy Posted February 21, 2019 Share Posted February 21, 2019 (edited) Γεια χαρά. Θα ήθελα μια γνώμη για αγορά smartwatch από όποιον έχει μια κάποια εμπειρία. Γύρω στα 100ευρώ. Βλέπω να γίνεται χαμός σε Κινεζομάγαζα και όχι μόνο και είπα να ρωτήσω. Με ενδιαφέρει: 1. Οθόνη Amoled 2. Επικοινωνία με το κινητό αλλά όχι απαραίτητα να παίρνει sim 3. Αποσπώμενα λουράκια 4. Αυτονομία 5. Όχι χοντροκομμένη κατασκευή (σε πάχος) Αξίζει να πάω σε μια αγορά με αυτά τα χρήματα; Θα τα κλαίω σύντομα; ή να περιμένω και να πάω σε samsung (πχ gear, galaxy)? Μέχρι στιγμής έχω δει διάφορα όπως Kospet hope, Ticwatch κλπ Ευχαριστώ Edited February 21, 2019 by nestoxy Quote Link to post Share on other sites
ennia Posted September 20, 2019 Share Posted September 20, 2019 Φίλε βρήκες άκρη?Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Quote Link to post Share on other sites
nestoxy Posted May 1, 2020 Author Share Posted May 1, 2020 Τελικά πήρα το Huawei Watch GT. Πολύ ευχαριστημένος Quote Link to post Share on other sites
ZarotiadisPavlos Posted October 30, 2020 Share Posted October 30, 2020 Καλησπέρα φίλε μου, πως ειναι το Watch GT?Το συγκρίνω με το Xiaomi GTR και δεν ειμαι σιγουρος ποιο ειναι πιο value for money. Quote Link to post Share on other sites
schumifer Posted October 30, 2020 Share Posted October 30, 2020 Επειδή βλέπω να ανασταίνεται το θέμα, να θέσω κι εγώ το ερώτημά μου. Αν αδιαφορώ για τα βιομετρικά και γυμναστικές κλπ, και με νοιάζει μόνο να βλέπω κλήσεις, να διαβάζω τα μηνύματα και να βλέπω πού και πού την ώρα, ποιο με βολεύει; Quote Link to post Share on other sites
giorgos2187 Posted November 1, 2020 Share Posted November 1, 2020 Νομίζω σχεδόν όλα... Δες κάποια που να σου αρέσουν εμφανισιακά και βαλτα εδώ να δούμε ποιο αξίζει περισσότερο. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts