Geo24 Posted May 26, 2019 Share Posted May 26, 2019 Την καλησπέρα μου παιδιά έχω πάρει 2 σοφτμποξ και δεν είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος με τον φωτισμό, παρόλο που η απόσταση από το αντικείμενο είναι περίπου στο 1 μέτρο. Έχω αυτές τις λάμπες. Πρέπει να τις αλλάξω; αν ναι, τι προτείνετε; Ευχαριστώ προκαταβολικά Quote Link to post Share on other sites
karmen1983 Posted May 27, 2019 Share Posted May 27, 2019 Τι αντικειμενο φωτογραφίζεις; Μεγάλο; Μικρο; Τι ακριβως εννοεις με το δεν εισαι ικανοποιημένος; Τις εχω αυτες κ με αυτες φωτογράφιζα τα κουτια στις παρουσιάσεις μεχρι που τις αλλαξα με led. Quote Link to post Share on other sites
Geo24 Posted May 27, 2019 Author Share Posted May 27, 2019 Για βιντεάκια σαν αυτό Παρόλο που τα σοφτμποξ είναι δύο και σε απόσταση ενός μέτρου από το "αντικείμενο", περίμενα κάτι πολύ καλύτερο. Επίσης μου έχουν πει ότι αυτό το τρεμούλιασμα από το 27:30 και μετά, είναι (και) αποτέλεσμα κακού φωτισμού (και ενδεχομένως φακού ή προγράμματος επεξεργασίας του βίντεο η άλλη εκδοχή) Quote Link to post Share on other sites
karmen1983 Posted May 27, 2019 Share Posted May 27, 2019 To βίντεο έχε υπόψιν σου ότι θέλει πολύ περισσότερο φως από ότι η φωτογράφιση. Στην φωτογραφιση πχ είχα 2 softbox με 4 λάμπες μέσα σαν αυτές που δείχνεις ενώ για βίντεο είχα τα διπλάσια και πάλι ήταν λίγα. Οπότε προχώρησα σε αλλαγές στα ντουί και αύξησα των αριθμό των λαμπών ανα softbox. Οι 2 λάμπες είναι λίγες για βίντεο Και ειδικά όταν έχεις λευκό φόντο όπως στο 27.30 που αναφέρεις με πολλά ανοικτά χρώματα, εκεί θες ακόμα περισσότερο φως 2 Quote Link to post Share on other sites
Geo24 Posted May 28, 2019 Author Share Posted May 28, 2019 Πιστεύεις ότι αυτά τα background είναι καλύτερα και ναι γιατι; Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts