Jump to content



Υλικο καρέκλας


Recommended Posts

Καλησπέρα,

 

Θέλω να αγοράσω μια καρέκλα για το γραφείο αλλά έχω προβληματιστεί με το υλικό κατασκευής. Θέλω κάτι που να κρατήσει για χρόνια. Οι περισσότερες είναι φτιαγμένες απο δερματίνη αλλά επειδή έχω δεί καρέκλα 200 ευρώ σε δυο χρόνια να ξεφλουδίζει και να γίνεται ενα χάλι έχω επιφυλάξεις. Από την άλλη όλες οι καρέκλες που βλέπω έχουν PU/PVC leather και παιρνουν καλές κριτικές, βεβαια είναι καινουριες σαν μοντέλα οπότε δε ξέρει κανείς πως θα είναι μετά απο πχ 10 χρόνια καθημερινής χρήσης. Σίγουρα υπάρχουν δερματίνες αντοχής, αλλά πώς τι ξεχωρίζουμε από τα αναγραφώμενα specs?

 

Το ύφασμα είναι μια καλή λύση αλλά θεωρώ οτι θα λεκιάζει εύκολα.

Σε mesh δε θα ήθελα να πάω γιατι ψάχνω καρέκλα με μαξιλάρια (μπούγιο με λίγα λόγια :P)

Από δερμα εχω βρει αυτη (https://www.chairpro.gr/diefthintiki-karekla-nadir-steel-b.html) αλλά μου φαινεται φθηνή (για δερμα) με οτι μπορεί να συνεπάγεται αυτό σε ποιότητα.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Τη λύση "σεντόνι-κάλυψη/απόκρυψη πάνω στην καρέκλα" την αποκλείουμε δηλαδή;

Πράγματι, το ελληνικό καλοκαίρι δεν χαρίζεται, αλλά με ένα δροσερό σεντόνι και λίγη αυτοσυγκράτηση (ας πάμε και μια βόλτα/μπάνιο παραπάνω, ας καθίσουμε ένα 2ωρο max στο pc), το πρόβλημα λύνεται.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.