Jump to content



Recommended Posts

Αγορά Action Cam...Ψάχνομαι για Action cam...Έχω μπανήσει την Go Pro Hero 7 αλλά αυτό το διάστημα είναι λίγο δύσκολο να την πάρω για αυτό είπα να πάω σε κάτι πιο οικονομικό και ποιοτικό..

Έχω δει τις εξής κάμερες

1) https://www.skroutz.gr/s/10793900/Yi-Technology-4K-Waterproof-Case.html#reviews

2) https://www.skroutz.gr/s/13604282/Xiaomi-MiJia-4K.html

Η βασική χρήση της κάμερα θα ειναι για ποδήλατο..

Πείτε καμιά γνώμη κ εσεις...

Link to comment
Share on other sites

έχω αυτήν

https://www.public.gr/product/fotografia/action-cameras/action-camera-gopro-hero5-session-wifi/prod8250513pp/

 

και την πήρα πριν κάνα δίχρονο.Για χαμηλό φωτισμό,δεν είμαι ικανοποιημένος.Πάνω στη μηχανή,ημέρα(περσινό Αύγουστο) με ήλιο,το noise cancellation ήταν καλό και η εικόνα επίσης.Στα συν της να προσθέσω το μέγεθος που πάνω σε ποδήλατο,θα το ευχαριστηθείς όπως και το voice control που βέβαια εν κινήσει οκ,δεν θα δουλέψει αλλά βολεύει πολλές φορές.

Προσωπικά θα κοίταγα και κάποια που θα είχε καλύτερα αποτελέσματα με χαμηλό φωτισμό μιας και την πήρα για Α σκοπό και πλέον κάνω βουτιές(είναι αδιάβροχη ως τα 10μ),βγάζω βίντεο γάμους και βαφτίσεις φίλων(ερασιτεχνικά προφανώς) κτλ.

Από τις δύο που αναφέρεις,δεν γνωρίζω να σου πω και οδηγός μου στην  αγορά μου ήταν διάφορα βίντεο που είχα δει συν την προώθηση από άτομα που την χρησιμοποιούσαν επαγγελματικά(εκεί όμως δεν λέγανε ότι ο ήχος δεν ήταν από την κάμερα αλλά από κονσόλα αλλά τέσπα)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.