Jump to content


η αυθεντική οθόνη


Recommended Posts

Καλημέρα.

 

Οθόνες για laptop π.χ. LG:LG καί ο ένας, LG καί ο άλλος, LG καί ο τρίτος. Καί στις τρεις περιπτώσεις η οθόνη γράφει επάνω η ίδια LG, όπως καί στην περιγραφή στη σελίδα το κατάστημα. Αλλά απ' ό,τι έχω διαβάσει, μπορεί να κατασκευάζονται 4-5 συμβατές οθόνες. Να γράφουν κι αυτές επάνω LG, αλλά να είναι πιό οικονομικές λόγω του ότι δεν είναι αυθεντικές. Υπάρχει τρόπος πριν την αγορά (μιλάμε πάντα να το βρεις στο web) να ξεχωρίσεις εάν πας να αγοράσεις αυθεντική ή κινέζικη;

 

υ.γ. Πάντως, ακόμα καί το amazon, εάν δείτε στη φωτογραφία, έχει βάλει γύρω γύρω μαύρη ταινία. Προφανώς κίνα καί εκεί, και τουλάχιστον λέμε, επειδή αγοράζω από amazon, τουλάχιστον έχει αυθεντικές. Τίποτα. Αυτοί έχουν καί θράσος να το κρύβουν καραχύμα!!!

Link to comment
Share on other sites

Αυτή την είχα δει καί τό πρωί. Είναι αρκετά καλή πρέπει να πούμε. Όντως. Μόνο μία ερώτηση:που είναι οι τιμές; Ψάχνω εδώ, ψάχνω εκεί. Τί δεν κάνω καλά;

Link to comment
Share on other sites

πριν 9 ώρες, το μέλος serpico75 έγραψε:

επειδή αγοράζω από amazon, τουλάχιστον έχει αυθεντικές.

 

αυτό ισχύει μόνο όταν πωλητής είναι το ίδιο το άμαζον. το marketplace είναι πονεμένη ιστορία.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

12 hours ago, GriGaS said:

 

αυτό ισχύει μόνο όταν πωλητής είναι το ίδιο το άμαζον. το marketplace είναι πονεμένη ιστορία.

 

Έχεις δίκιο. Έκανα λάθος χθες. Άλλο ήθελα να πω, άλλο πληκτρολόγησα. Ήθελα να πω πως, ενώ αγοράζουμε από amazon, τουλάχιστον περιμέναμε από το ίδιο το amazon να έχει αυθεντικές. Όπως και πολύ σωστά λες. Πάντως, η φωτογραφία τού amazon που έχω στο link, με γύρω γύρω τη μαύρη ταινία, εμένα προσωπικά θα με οδηγούσε στο συμπέρασμα ότι καί αυτή η οθόνη είναι κίνα.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.